Sæt

Start din samling af K-beauty produkter her!

Disse startsæt er nøje sammensat til den enkelte persons hudtype, tilstand og behov. Det er en nem og hurtig måde at igangsætte din K-beauty rejse – du skal blot vælge det startsæt der komplimenter din hudtype eller behov bedst. Startsættene er baseret på anmelderroste, effektive og yderst populære mærker såsom Pyunkang Yul, Benton og Cosrx. Startsættene indeholder favoritter, der med sikkerhed vil revolutionere din hudplejerutine.

1025 Dokdo Toner + Lotion Special Set 33 Ampoule Pad 33 Bubble Pad 5-trins rutine til anti-age 5-trins rutine til fedtet/kombineret hud 5-trins rutine til pigmentering 5-trins rutine til sensitiv hud 5-trins rutine til tør hud 5-trins rutine til uren hud Acne Hero Kit Mild Active Clean Set AHA BHA PHA 30 DAYS Miracle AC SOS Kit All Clean Balm Set All Day Tight Makeup Setting Fixer All In One Snail Repair Cream All the Best 2023 Holiday Set Aloe Propolis Soothing Gel Be Bright Gift Set Best Serum Trial Kit Bio Watery Sun Cream + Deluxe Set Body Bubble Peeling Pad (Krop) Bubble Peeling Pad (Ansigt) Cactus Bouncy Mini Kit Calming Line Gift Set

K beauty startsættet

Det gode ved disse startsæt, er at du hurtigt og effektivt vil se synlige resultater på din hud og samtidig spare op til 20% på produkterne i sættene.

Et K-beauty startsæt er det perfekte valg til dig som er ny til K-beauty konceptet. Et startsæt indeholder oftest de fundamentale produkter, der sikrer huden en sund og optimal tilstand. Det kan oftest være svært at udpege og differentiere produkter der virker til den enkeltes hudtype, samt kan disse hudtyper også have adskillige hudproblemer såsom pigmentering, solskader, akne og aknear eller dehydreret hud. Disse forskellige problemer og behov gør det svært at navigere rundt i hudplejeuniverset, da der er utallige produkter til overdrevet priser, der ikke nødvendigvis sikrer kvaliteten i det gældende produkt. Denne hovedpine kan undgås ved at vælge et af disse startsæt, uanset om du er ude efter en helt ny hudplejerutine eller blot vil tilføje et par ekstra produkter der passer til dit behov.

I Danmark er der voldsom stigende interesse for hudpleje fra Asien, og ét land især, nemlig Syd Korea. De er langt fremme i udviklingen af hudpleje, fordi de formår at lave nye, naturlige, kvalitetsrige og innovative formularer til rimelige priser. Der er stort fokus på naturlige ingredienser udvundet fra bl.a. planter der også benyttes til urtemedicin. Hudplejen er som regel meget mild og skånsom, og passer derfor til næsten de mest hypersensitive hudtyper, men uden at gå på kompromis med effektiviteten eller kvaliteten, hvilket også kan mærkes og ses i de sammensatte startsæt.

Disse startsæt indeholder nogle af de mest populære mærker fra Syd Korea. Mærker såsom Pyunkang Yul, Benton og COSRX er elsket for deres minimalistiske ingredienslister, der kun indeholder det absolut nødvendige til at sikre din hud en mild, ren og effektiv oplevelse. Et startsæt med Huxley garanterer også din hud fantastisk velvære med den skønneste og luksuriøse fornemmelse. De forskellige mærker har en god variation, samt sikrer det disse startsæt en suveræn kvalitet og diversitet. Et startsæt er derfor perfekt til at igangsætte din rejse, samt til at dykke ned i K-beauty universet, hvor der med sikkerhed vil være et passende valg til din specifikke hudtype, behov og hudproblemer.