Cosrx

“Cosrx har udviklet nogle ekstremt virksomme produkter målrettet akne, uren/fedtet hud, poreminimering, akne ar og pigmentering. Deres anmelderroste hudplejeprodukter er kendte, gennemtestet og holy grail for mange af de store skønhedsbloggere. Naturligt AHA (frugtsyre) og naturligt BHA (betahydroxyacids) indgår i mange af Cosrx produkter.

Langt de flest af deres produkter er desuden uden parfume, parabener, alkohol og mineralske olier.”

Advanced Snail Mucin Power Gel Cleanser Advanced Snail 96 Mucin Power Essence Advanced Snail Radiance Dual Essence Advanced Snail Hydrogel Eye Patch Advanced Snail Peptide Eye Cream Advanced Snail 92 All In One Cream The Hyaluronic Acid 3 Serum The Vitamin C 23 Serum The Retinol 0.5 Oil The Retinol 0.1 Cream AHA BHA Vitamin C Daily Toner Refresh AHA BHA Vitamin C Booster Serum Refresh AHA BHA Vitamin C Daily Cream Full Fit Propolis Synergy Toner Full Fit Propolis Light Ampoule Propolis Light Cream Full Fit Propolis Honey Overnight Sleeping Mask Low pH Niacinamide Micellar Cleansing Water Low Ph Good Morning Gel Cleanser Low pH Good Night Soft Peeling Gel Salicylic ACID Daily Gentle Cleanser Poreless Clarifying Charcoal Mask AC Collection Acne Patch One Step Original Clear Pad

COSRX og historien bag

COSRX et veletableret brand, der blev grundlagt i 2014. Inden COSRX blev lanceret på markedet, gjorde dets udviklerhold 13 års markedsundersøgelse inden for hudplejeområdet ved at arbejde hos andre kosmetiske virksomheder. Med denne erfaring dannede de målet om at skabe et nyt brand, der fokuserede på, hvad folk havde efterspurgt, og derved blev COSRX dannet.

Navnet COSRX er sammensat af ‘cos’’ fra ordret kosmetik og RX som kommer fra recept, derfor repræsenter COSRX en forening af kosmetik og medicin, som er mærkets koncept.
Dette navn skal minde forbrugeren om, at COSRX er sikre og skånsomme produkter til for alle hudtyper og problemer, som var de produkter der blev ordineret på recept. COSRX’s motto er ‘Expecting Tomorrow’’, da missionen er at udvikle effektiv hudpleje til sine forbrugere, som gør dem begejstrede for at se den positive forandring morgenen efter anvendelse af deres produkter.

COSRX er skabt til de personer, som ønsker at komme deres hudproblemer til livs en gang for alle, fordi hudproblemer og irritationer ikke bare leder til en usund hud, men også påvirke mentalt i hverdagen. Dårlig hud kan meget nemt give dårlig selvtillid, og hvis man er særligt bevidst om sin akne, kan det være svært at gå ud ad en dør uden at fokusere på, hvad andre mon går og tænker om en, fordi man har akne.

COSRX vil gerne give dig den selvtillid tilbage, som du fortjener, og deres sortiment er derfor skabt til dig, som døjer med akne og lignende hudproblemer. Med faste rutiner kan du opnå langsigtede resultater med Cosrx, så det ikke er en nødvendighed at gemme urenheder væk under tykke lag af makeup, som ikke forbedrer huden.

COSRX mest populære produkter

Et af COSRXs mest populære produkter er deres Acne Pimple Master Patch, et produkt som har vundet en Teen Vouge Acne Award 2017 – prisen for bedste akneprodukt. Disse vidunderplastrer påsættes akne området, hvorefter udbruddet effektivt mindskes i størrelse inden for få timer. Dog kan plastret med fordel sidde påsat flere timer for at opnå den fulde effekt. Plastret bekæmper de bakterier der forårsager akne, samt mindsker rødme og beskytter mod yderligere inflammation. Dette er også en af vores bestsellere hos surisuri!

COSRXs Low Ph Good Morning Gel Cleanser er også en af COSRXs bestsellers og også en favorit hos surisuri. Denne rensegel har en pH mellem 5 og 6, hvilket er den samme pH som huden i ansigtet. Den er derfor utrolig skånsom og vil ikke udtørre din hud, som mange andre renseprodukter på markedet kan have en tendens til. Den kan benyttes af alle hudtyper både morgen og aften, hvor den hurtigt vil fjerne snavs, der tilstopper porerne, såsom døde hudceller og overskydende talg.

Endnu en af COSRXs bestsellers er BHA Blackhead Power Liquid, som er et produkt der både kan anvendes som en toner, men også som eksfoliering. Dens minimale men effektive ingrediensliste er formuleret udelukkende til at fjerne urenheder i dybden uden at irritere din hud, samt forny hudcellerne hurtigere. Den indeholder 4% naturlig BHA, hvilket fjerner de døde hudceller og overskydende talg, og så renser den også porerne og mindsker dem.

COSRX snail mucin produkter

En anden Surisuri favorit fra COSRX er deres Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, som er en meget anmelderrost for dens helende og fugtgivende egenskaber. Stjerneingrediensen er sneglesekret og selvom det kan lyde afskrækkende, så er det en ingrediens du ikke har lyst til at undvære i din hudplejerutine når du først har set hvilke gode resultater du kan opnå med sneglesekret. Sekretet er nemlig fyldt med antioxidanter, proteiner og peptider, som gør denne essens utroligt fugtgivende og helende, samt den også har anti-aging og anti-inflammatoriske egenskaber samtidigt med at den også går ind og stimulerer kollegendannelsen og mindsker hudens aldringstegn, samtidigt har sneglesekret en god virkning på at mindske synligheden af ar, færre rynker og færre udbrud.

COSRX har blacklistet en lang række af ingredienser i deres produkter, for at gøre dem så naturlige og hudvenlige som muligt, hvilket er helt i linje med både koreansk hudpleje generelt og det, som vi hos surisuri står for. Blandt de blacklistede ingredienser er blandt andet mineralske olier, parabener, formaldehyd og ftalater. Derudover er ingen af produkterne testet på dyr, samtidig med at de testes for allergener på laboratorier i Sydkorea.