Kropspleje

Et udvalg af forskellige nærende og plejende kropspleje produkter.

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Body Cleanser AHA BHA PHA Calming Body Lotion AHA BHA PHA Real Cica 92% Cool Calming Soothing Gel Aloe 99% Chok Chok Soothing Gel Aloe Propolis Soothing Gel Aloe Real Cool Soothing Gel Aloe Soothing Gel Fresh Type ATO Belly Cream Body Bubble Peeling Pad (Krop) Centella Cica Gel Cica Aloe 96% Soothing Gel Cream Creamy Touch Body Wash Daily Moisture Body Lotion Daily Moisture Body Oil Dry Essence Foot Pack Dry Essence Hand Pack Gold Neck Cream Green Clay Acne Body Wash Hand & Foot Cream - Collagen Hand & Foot Cream - Snail Hand and Foot Cream - Hyaluronic Acid Intensive Ceramide Lotion Low pH Feminine Wash Low pH Mild Body Wash

Kropspleje er godt for krop og sjæl

Den travle hverdag forsvinder væk for øjnene af os. Det betyder imidlertid ikke, at man skal nedprioritere sig selv og de små øjeblikke, der gør en forskel. Dette gør sig gældende ved kropspleje af den ene såvel som den anden slags. Huden har brug for fugt, da den ellers er i fare for at miste elasticitet, hvilket kun stiger med alderen. Gennem det rigtige udvalg af kropspleje vil du derfor opnå en fastere og mindre ujævn hud, der synes sund og opstrammet. Derfor er det altid vigtigt at tænke fugt ind som en central del af ens hudplejerutine.

Udover at en effektiv kropspleje vil afspejles på udseendet af ens hud, så vil det samtidig være godt for sindet. Selvforkælelse er en mangelvare i denne tid, som man ikke skal være flov over at prioritere. Det vil gøre en stor forskel for ens velvære, der afspejles i ens humør og energi.

Dine hænder har brug for pleje

Kropspleje inkluderer et bred aspekt af forskellige produkter og områder. Her er det for mange essentielt at finde den håndcreme, der passer til de enkeltes behov og plejer i dybden. En god håndcreme giver dig en kort tørretid og en intens fugtgivning, der hurtigt vil komme sprukne og tørre hænder til livs. Specielt i de kolde efterårs og vintermåneder døjer mange med irriteret hænder, der er til stor gene og kan give smerter.

I vores udvalg finder du håndcremer, der skaber den nødvendige forskel for dig. Der er en god balance mellem de fugtgivende og fugtbindende egenskaber, der vil efterlade huden på hænderne silkeblød gennem en vedvarende brug. Dette er skabt på baggrund af de bærende ingredienser, som reparerer og forstærker det ydre hudlag.

Dine fødder fortjener den rigtige kropspleje

I de fleste sammenhæng plejer og passer mange ikke deres fødder optimalt. Du må huske på, at det er dem, som hverdag giver os muligheden for at bevæge os rundt i den store verden. Derfor fortjener de også en god fodmaske, der plejer og fugter fra hæl til tå. Inden længe vil det igen være tid til at hoppe i sandalerne, og derfor fortjener ens fødder en omgang opmærksomhed.

En fodmaske vil effektivt eksfoliere hudens overflade, der fornyer tør og hård hud under fødderne. Det vil efterlade fødderne glatte og bløde, som giver en følelse af at bevæge sig rundt på en lyserød sky.

De små ting gør den store forskel

Der er mange måder at forkæle sig selv på. Om det er købet af en ny lækker shampoo, der giver håret den volumen, som man altid har drømt om, eller det er noget så simpelt som en håndcreme til tasken. Det er de små ting, der vil skabe den store forskel i hverdagen. Derfor er der god grund til at glæde andre med en omgang kropspleje. Her vil du tænke på den enkelte og deres behov, der måske ikke altid sættes i første række. Af samme årsag tilbyder vi hos Surisuri et bredt udvalg af kropspleje, så du kan tilbyde dine nærmeste den rene velvære.