Eksfoliering

Koreansk hudpleje anvender ofte ”kemisk eksfoliering” i stedet for en ”fysisk eksfoliering” såsom traditionelle scrubs og peelinger.

Kemisk eksfoliering er en mildere form for eksfoliering af huden. De helt fysisk eksfolierende klassiske scrubs og peelinger findes stadig i et bredt udvalg.

Man kan med fordel eksfoliere huden 2-3 gange om ugen.

33 Bubble Pad AHA 7 Whitehead Power Liquid AHA BHA PHA 30 Days Miracle Truecica Clear Pad Anti-blackheads Home Spa Kit Apple Smoothing Peeling Gel Apricot Blossom Peeling Gel Baking Powder Crunch Pore Scrub BHA Blackhead Power Liquid Bio - Peel Gauze Peeling Green Tea Bio - Peel Gauze Peeling Lemon Bio - Peel Gauze Peeling Wine Black Clay Sebum Pads Bubble Peeling Pad (Ansigt) Bye Bye Blackhead 30 Days Miracle Green Tea Tox Bubble Cleanser Calming Toner Pad Clean it Zero Brightening Peeling Gel Collagen Milky Peeling Scrub Collagen Water Full Moist Peeling Gel Day Day 365 All in One Boosting Pad Mask Dermalogy Real Cica Pad Heartleaf BHA Peeling Pad Heartleaf LHA Moisture Peeling Gel Hyaluronic Acid Sherbet Peeling Scrub Lemon Bright PHA Gauze Peeling

Sund hud med frisk glød

Alle hudtyper har godt af at blive eksfolieret, for at stimulere hudcellerne, og derved dannelse af nye hudceller. Det afhænger dog af, hvilken hudtype man har. F.eks. kan en fedtet og uren hud med fordel eksfolieres oftere end en tør hud.

Specielt hudtyper med fedtet og uren hud, samt hudorme har godt af en ugentlig eksfoliering, for at hjælpe med at opnå en sundere hud, såvel som forebyggelse af hudproblemer.

En sund hud med flot glød, kan opnås gennem regelmæssig eksfoliering. Eksfolier gerne 2-3 gange om ugen eller i det omfang, huden tåler det.

Fysisk eksfoliering vs. Kemisk eksfoliering

Når man snakker om eksfoliering findes der to måder: Fysisk eksfoliering og kemisk eksfoliering. Ved fysisk eksfoliering af ansigtet fjernes det øverste lag af døde hudceller, mens en kemisk eksfoliering går i dybden af huden og derved renses porerne for skidt og snavs, så nye hudproblemer ikke opstår. Ved kemisk eksfoliering stimuleres hudcellerne, og derved en hurtigere dannelse af hudceller på en blid og mild måde. Denne proces er med til at give en sund hud med en frisk glød.

Fysisk eksfoliering kan dog være for hårdt for nogle hudtyper, og derfor ikke have en positiv effekt. En tør og sensitiv hud har ikke nødvendigvis brug for en fysisk eksfoliering, og her vil en kemisk eksfoliering være perfekt, da det indeholder aktive ingredienser som BHA (beta hydroxy syre) og AHA (alpha hydroxy syre), der ikke fysisk aggraverer huden på samme måde, som en fysisk eksfoliering.

K-beauty eksfoliering

Koreansk hudpleje er blevet et fænomen, der har taget verden med storm. Denne popularitet skyldes tilgangen til skønhedsprodukter, som er målrettet efter hver en hudtype, såvel som hudproblemer. Alle produkter er lavet med nøje udvalgte og effektive ingredienser.

Der findes forskellige måder at anvende eksfoliering, blandt andet de følgende:

• Pads
• Toner
• Scrub
• Peeling gel

Hvilken type man vælger at anvende ved eksfoliering af huden, afhænger af hudtype, hudproblemer og også præference.

Den mest populære form for eksfoliering er ved brug af de super brugervenlige ”pre-soaked” pads, der er gennemvædet i væske, og klar til brug. De indeholder aktive eksfolierende ingredienser, såsom BHA og AHA, og giver samtidig en fysisk eksfoliering i sammenarbejde med, at man nænsomt påfører med selve padsene.

Her tilbyder det anmelderroste Neogen tre forskellige varianter af eksfolierende pads, herunder Neogen Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea, der nemt fjerner døde hudceller og genopliver hudens udstråling.

Eksfoliering findes også i form af en toner eller en mist, som kan påføres med en vatrondel, eller duppes på med håndfladerne. Alle hudtyper kan med fordel anvende denne type eksfoliering, da den er nænsom og effektiv. Produktet skal ikke vaskes af. Prøv den prisvindende eksfolierende toner fra Cosrx BHA Blackhead Power Liquid, der indeholder 4% naturlig BHA, som er formuleret til at fjerne urenheder i dybden uden at irritere huden, samt forny hudceller hurtigere.

En peeling gel reagerer med de naturlige olier i ansigtet, og danner tilsammen klumper, der hjælper med at fjerne døde hudceller, når den masseres i ansigtet. Den populære peeling gel fra Secret Key Lemon Sparkling Peeling Gel fjerner døde hudceller, og renser porerne fri for snavs og overskydende talg.