Fodpleje

Dry Essence Foot Pack Hand & Foot Cream - Collagen Hand & Foot Cream - Snail Hand and Foot Cream - Hyaluronic Acid Relax Day Foot Mask Relax Day Foot Peeling Mask Rose Petal Foot Mask Self Aesthetic Soft Foot Mask Softening Foot Cream Urea 9.8 Foot Cream Wonderfoot Cream Wonderfoot Footfile

K-Beauty fodmasker

Man kan meget hurtigt danne hård og tør hud på fødderne, men med en fodmaske kan du give dine fødder nyt liv. Velplejede fødder har en stor betydning i dagligdagen, da vi konstant bruger vores fødder i det daglige – derfor er det også utrolig vigtigt, at vi giver vores fødder de bedste forudsætninger for en lang levetid.

En fodmaske minder meget om en sok, som man putter på foden. En fodmaske Det er ikke som sådan en maske eller en creme, man påfører foden, men man sætter derimod sin fod ned i fodmasken, som så nærer og fugter huden på fødderne. Og det er det, som i sidste ende modvirker tør og hård hud på fødderne.

En stor del af behandlingen skyldes en eksfoliering af huden, da der særligt på fødderne dannes mange døde hudceller, som gør huden tør. En fodmaske går ind og nærer huden med blandt andet appelsinolie og AHA, som gør dem bløde. Det er ikke besværligt at anvende en fodmaske og vi har i denne kategori samlet nogle af markedets bedste til dig.

Vores udvalg af fodmasker

Du finder blandt vores sortiment af fodmasker flere forskellige brands, såsom blandet andet Package og Petitfee, som vi er store fans af her hos Surisuri.

Har du helt særlige krav til, hvad dine produkter må indeholde? Så forstår vi det godt – og derfor kan du i toppen af vores kategori selv vælge til og fra på en række forskellige parametre. Må der være alkohol i dit produkt? Må der være silikone i? Skal det være vegansk? Ønsker du et bestemt mærke? Filtrer efter dine præferencer og find dit perfekte match til dine behov.

Guide: Sådan påfører du vores fodmaske

En fodmaske er nem at påføre kontra, eksempelvis en peeling maske eller en normal maske, bestående af en creme eller ler. En fodmaske er mere eller mindre bare en sok, som man sætter foden ned i, hvorefter man lader de gode næringsstoffer arbejde ind i huden nede i sokken.

Akkurat som med håndmasken skal man heller ikke fjerne overskydende produkt bagefter. Alt det, der er i sokken, er det, dine fødder skal bruge. Foden optager næringsstofferne via din krops varme. Fodmasken skal virke i 15-20 minutter.

Husk altid at bruge en fodmaske på rene fødder for optimal effekt. Du bør heller ikke bevæge dig for meget rundt imens du anvender fodmasken, men derimod slappe af og lade masken arbejde. Når du har ventet de 15-20 minutter, tager du masken af og dine fødder vil føles rene og dejlig bløde, uden hård hud. Hvis du er i tvivl om effekt og anvendelse, skal du ikke tøve med at kontakte os.

De 10 koreanske trin: Gør din fodmaske til en rutine

En fodmaske er et perfekt supplement til de 10 trin i koreansk hudpleje, da den fordybelse, som en fodmaske kræver er helt i linje med den ånd som koreansk hudpleje har. Koreansk hudpleje består egentlig af 10 trin, men vi har her kortet dem ned til 3 processer, som du skal i igennem, når du vil give dig selv den store omgang med en fuld koreansk hudplejerutine.

  • 1. Rensning af huden

Før du går i gang med din fodmaske og alle de andre gode næringsstoffer, som man påfører huden, skal den renses godt med både vand- og oliebaserede produkter. Fjern først overfladiske makeup-rester og andet snavs, hvorefter du kan gå i dybden. Slut af med en eksfoliering af din hud, så alle døde hudceller fjernes. Det er også her at din fodmaske kommer ind i billedet. Huden er nu klar til at modtage de næringsrige produkter.

  • 2. Påfør de gode næringsstoffer

Du skal nu påføre olier, masker, serum, toner og essenser for at opnå en sund hudbalance og en skinnende glød. Det kræver en del produkter, men du kan finde dem alle her på siden og vi sidder klar til at hjælpe dig hvis du er tvivl. Du behøver ikke anvende alle produkter, men det anbefales, hvis du vil gøre det på den koreanske måde. Følg instrukserne på hver produkt for at sikre optimal effekt.

  • 3. Beskyttelse af huden

Når du har fyldt på med de gode næringsstoffer, handler det om at bevare effekten langsigtet. Til det anbefales masker med en beskyttende hinde samt solcreme. Solen er noget af det værste man kan udsætte huden for, og du bør derfor altid bruge solcreme, også på fødderne – selv når det er overskyet.