Beauty of Joseon

Beauty of Joseon er inspireret af kvinderne fra det koreanske Joseon-dynasti, som fokuserede på at pleje deres hud i stedet for at dække den til. Med sit luksuriøse udtryk på alle produkterne, så er det ikke svært at forestille sig hvordan koreanske kvinder igennem mange århundrede har benyttet produkter, der bygger på samme fundament som de flotte flakoner gør i dag.

Beauty of Joseon er et naturligt brand, som bruger hanbang-ingredienser som er traditionel koreansk urtemedicin, som hjælper med at fremme en sundere glød. Disse ingredienser dækker over blandt andet ginseng og orkideekstrakt, som er med til at både fugte, lysne og stramme huden op.

Radiance Cleansing Balm Ginseng Cleansing Oil Green Plum Refreshing Cleanser Apricot Blossom Peeling Gel Green Plum Refreshing Toner: AHA + BHA Ginseng Essence Water Hanbang Serum Discovery Kit Light On Serum Centella + Vita C Revive Serum: Ginseng + Snail Mucin Calming Serum Green Tea + Panthenol Glow Serum: Propolis + Niacinamide Glow Deep Serum: Rice + Alpha-Arbutin Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal Red Bean Water Gel Dynasty Cream Ginseng Sun Serum SPF50+ PA++++ Relief Sun Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ Matte Sun Stick : Mugwort+Camelia SPF 50+ PA++++ Centella Asiatica Calming Mask All the Best 2023 Holiday Set

Beauty of Joseon SPF

Et produkt, som har vundet stor popularitet hele verden over, er koreansk solcreme. Når det kommer til beskyttelse mod solen, så er det vigtigt at være i besiddelse af de helt rigtige produkter, og det stiller en række krav til din solcremes evner. Her skal den tilbyde høj SPF, den skal være let og behagelig at have på, og så skal den gerne kunne gå i et med din hud – uden at genere din makeup. I de vestlige dele af verden kan det være svært at opstøve en solcreme, der har høj nok SPF og som er beregnet til ansigtet. Her er Korea lysår foran, hvor deres klima måske har haft en afgørende rolle for udviklingen af netop solcreme med høj SPF – også til ansigtet.

Med en solcreme fra Beauty of Joseon er du garanteret en creme, som ikke blot beskytter mod solen. Cremen er nemlig også beriget med E-vitamin, grøn te og risekstrakt samt niaciamid. Disse ingredienser hjælper til at beskytte og styrke din hudbarriere, og udjævner pigmentering så du får en mere ensartet hud. Derudover indeholder cremen også lactobacillus, som er en probiotika der kan hjælpe til at opretholde din huds balance så du undgår eventuelle udbrud. Det er også en solcreme, som ikke efterlader nogen hvid hinde på din hud – den synker ind i huden og bliver absorberet uden problemer.

Beauty of Joseon Repair serum

Et andet populært produkt fra Beauty of Joseon er deres Repair serum. Det er et serum, som er bygget op om ginseng, niacinamid og hyaluronsyre. Disse tre ingredienser er med til at fugte huden i dybden, styrke din hudbarriere, hele og reparere skader, minimere alderstegn og udjævne din hudtone. Alt i alt et enkelt produkt, der rammer bredt i forhold til nogle af de udfordringer man kan have med sin hud. Selvom niacinamid og hyaluronsyre efterhånden er populære buzzwords når det kommer til hudpleje, så er det ginsengen som er den store stjerne i dette produkt. Denne celle-stimulerende ingrediens kan give nyt liv til træt og tør hud. Ginseng kan nemlig fremme hudens fugtbalance og elasticitet, som er to vigtige elementer når det kommer til at holde huden sund og ung så længe som muligt.

Der er også sneglemucin i, også kendt som snegleslim. Denne kontroversielle ingrediens har været brugt i mange år i Sydkorea, og er efterhånden sneget sig ind på det vestlige hudplejemarked – og dette til trods for en vis skepsis over associationen til slimede snegle.