Makeup

Det bedste indenfor K-beauty makeup! Koreansk makeup er ligeså innovativ som deres hudpleje. De tilfører ofte de gode hudpleje ingredienser til deres makeup!

Prøv evt. en af de lækre cushions, som er en fusion imellem hudpleje og en foundation/BB creme.

All Day Fix Pen Liner All Day Mascara Fixx All Day Tight Makeup Setting Fixer Artless Glow Base Artless Glow Tinted Sunscreen SPF50+ PA+++ Artless Perfect Cushion Artless Rubycell Puff Better Than Cheek - C01 Peach Chip Better Than Cheek - N01 Nutty Nude Better Than Eyes Music Series #01 Dry Apple Blossom Better Than Eyes Music Series #02 Dry Buckwheat Flower Better Than Eyes N Series #1 Dry Willow Flower Better Than Eyes Original Series #02 Dry Rose Better Then Cheek - C04 Pear Chip Better Then Cheek - N02 Vine Nude Brow Styling Pencil Bulgarian Rose Tone-up Sunscreen SPF50+ PA+++ Cherry Heart Mega Tint Coating Gel Fixx Collagen Curling Fix Mascara Collagen Eyelash Serum Curl Fix Mascara Dailism Smudge Stop Mascara Dailism Smudge Stop Mascara - Volume

Koreansk makeup skaber muligheder

I store dele af verden er make up en naturlig del af kvinders og nogle mænds hverdag. Makeup skaber muligheden for at skjule den manglende søvn og de små urenheder, der kan være til gene og for mange udgør en stor usikkerhed. Det er derfor med til at skabe en øget selvværd og selvkærlighed, der vil afspejles i ens udstråling såvel som humør. Mange gange er det de små ting, der kan gøre en stor forskel i hverdagen og fra morgenstunden sætte rammerne for en god dag for en selv. Make up er aldrig et must, men snarere en mulighed for at lade fantasien få frit spil og åbne døren til en ny verden.

Koreansk makeup er ingen undtagelse. En fællesnævner for alle koreanske skønhedsprodukter er de nøje udvalgte ingredienser, som skaber imponerende resultater. Dertil ses der en høj innovativ tilgang til udviklingen og sammensætningen af koreansk makeup, der udvider det traditionelle perspektiv på make up. Snarere er k beauty makeup med til at udviske linjerne mellem hudpleje og makeup. Her er der plads til at udforske og skabe en kreativ udfoldelse.

K beauty makeup til enhver smag

Der er ikke nogen retningslinjer eller regler inden for make up. Vi er alle forskellige, og derfor vil der også være mange gode og kvalificeret bud på, hvilke produkter der er nødvendige og hvilke, der kan undværes. Hos Surisuri finder du et bredt udvalg af koreansk make up med et nøje udvalg af ingredienser, der vil passe til dine behov og ønsker.

Du kan blandt andet få fingrene i følgende produkter

Inden for koreansk makeup er det på samme måde som koreansk hudpleje vigtigt, at huden tilføres de rigtige produkter for at få et tilfredsstillende resultat. Her er det essentielt med en effektiv primer, der udfylder og udglatter fine linjer og porer. På denne måde vil huden være fløjlsblød, så ens øvrige make up kan påføres mere effektivt og give et naturligt udtryk.

Mange gange vil du i koreansk makeup finde effektive og lækre ingredienser, der normalt er at finde i den store verden inden for koreansk hudpleje. Dette er blandt andet tilfældet i deres Cushion, som er en foundation. Den yder en effektiv dækkeevne og har en letvægtskonsistens, der efterlader et flot resultat. Derudover tilfører den samtidig huden store mængder fugt og pleje. Det er det bedste fra makeup verdenen kombineret med førende hudpleje.

En gammel men uundværlig kending er en effektiv og medgørlig mascara. Hos Surisuri anbefaler vi dig at prøve vores mascara fra Heimish. Den vil give dig volumen og et perfekt look hele dagen igennem.

Kompromis er ikke en mulighed

K-beauty har for alvor taget hele skønhedsindustrien med storm med deres resultatskabende produkter og store gåpåmod. Der ligger en lang tradition i koreansk skønhedsprodukter i forsøget på at opnå den fejlfrie og perfekte hud. Dette går igen i deres makeup, hvor kompromis aldrig er en mulighed. Der er tænkt over hver eneste ingrediens i udviklingen af de lækre og kvalitetsdygtige produkter.

K beauty makeup med naturlige ingredienser

En stor del af K beauty makeup er, at indholdet ofte er naturligt og med udgangspunkt i de ingredienstraditioner, som for mange år siden opstod i Sydkorea, da koreansk hudpleje for alvor brød igennem. Med K beauty makeup får du produkter, hvor der virkelig bliver set alvorligt på ingrediensernes oprindelse samt langsigtede effekt, hvilket er en stor del af koreansk hudpleje.

Som vi har været kort inde på, er K beauty makeup ofte en del af klassisk koreansk hudpleje, og det kan derfor være svært at definere en klar linje for, hvad der er makeup, og hvad der er hudplejeprodukter. De overlapper nemlig på mange punkter, og man kan blive meget klogere af at læse den enkelte produktbeskrivelse.

Sådan får du K beauty makeup af huden igen

Du kan gøre det helt klassisk med makeupfjerner, som du har været vant til i alle de år, du har lagt makeup. Men du kan også vælge at følge traditionerne fra K beauty ved at behandle din hud med koreansk hudpleje efter alle historiske forskrifter. Det første stadie i koreansk hudpleje handler nemlig om at rense huden for K-beauty makeup.

Koreansk hudpleje er nemlig noget helt særligt, og du kan gøre noget virkelig godt for din hud ved at gennemgå de 10 trin, som koreansk hudpleje består af. Det er selvfølgelig noget mere omfattende at komme igennem 10 trin, men resultatet bliver til gengæld også markant bedre og mere holdbart i længden.

De 10 trin kan egentlig kortes ned til 3 processer, som din hud gennemgår, når du vil opleve koreansk hudpleje på egen krop.

Rensning og fjernelse af K beauty makeup

Første trin er at rense huden med alt, hvad det indebærer. Du starter med en overfladisk rensning, hvor du fjerner K beauty makeup, hvorefter du går over til en mere dybere rensning. Slutteligt i dette stadie benyttes en eksfoliering til at fjerne de døde hudceller. Dette forstadie giver dig de bedste betingelser for de to næste stadier, som er lige så vigtige, når du vil opleve koreansk hudpleje.

Næring og fugt af hud

Når du har renset huden godt og grundigt og fjernet al K beauty makeup, er din hud fugtig og klar til at modtage de næringsstoffer, som den nu skal have. Det her trin handler om at få huden i den rigtige næringsmæssige balance, så de bedste betingelser for en sund hud opstår. I koreansk hudpleje er det meget vigtigt, at huden ikke bare ser sund ud, men at den også rent faktisk er det – og det opnår man med blandt andet toner, essens og serum, som alle giver fugt og næring til huden.

Slut af med overfladisk beskyttelse

Når huden har modtaget de gode ingredienser, så den på naturlig vis kan holde sig sund og glødende til fremover, er det vigtigt, at du beskytter huden godt, hvis du ikke vil opleve udfald i din hud. Derfor afslutter du med en beskyttende ansigtsmaske og solcreme efter behov. Solcreme er faktisk noget af det bedste, du kan bruge på din hud, selvom du ikke tænker, at det er nødvendigt. UV-stråler ælder din hud mere end noget andet – også selvom skyerne virker til at dække for solen.

Brug naturlig K beauty makeup efter de 10 trin

For at give din hud de bedste betingelser, efter du har prøvet dig an med original koreansk hudpleje, bør du bruge K beauty makeup, når du skal sminke dig. Det gode indhold i denne type makeup påvirker i mange tilfælde huden mindre negativt end normale typer af makeup. Derfor bør du bestemt ikke afholde dig fra at lægge makeup, når du har plejer din hud, men det handler bare om at vælge det, der er godt for ens hud.

Husk også, at du ikke religiøst behøves at følge de 10 trin. Du kan sagtens tilføje og fjerne trin, hvis du føler, det er bedst for din hud. Det er blot sådan, at man normalt plejer sin hud på koreansk vis for de bedste langvarige resultater.

Tag dig god tid til at lægge K beauty makeup

Når du arbejder koreansk, hvad end du lægger makeup eller plejer din hud, så tag dig alt den tid i verden, du skal bruge. Det er nemlig helt i ånden med koreansk kosmetik og velvære. Det mentale velvære, som kommer af, at der er ro, er en stor del af den asiatiske stil. Giv dig selv de optimale betingelser for at være præcis, når du lægger makeup.
Hos Surisuri står vi altid til rådighed, hvis du har spørgsmål til vores K beauty makeup eller andre produkter i vores sortiment.