Tilstoppede porer

Hudens porer frigør olie og sved, og nogle gange kan disse porer blive forstørrede og tilstoppede. Dette kan lede til stædige hudorme, bumser og dybere liggende urenheder, som både kan føles væmmelige og ubehagelige.

Der er derfor nogle gange brug for lidt ekstra kærlighed til disse porer, så de kan udrenses og mindskes, men uden at fuldkommen udtørre og forværre hudens tilstand. Du finder derfor en masse naturlige og effektive produkter til at mindske og rense dine porer i denne kategori.

5-trins rutine til uren hud AC BHA Foam Cleansing Acne Hero Kit Mild Active Clean Gel Cleanser Active Clean Serum Active Clean Set Active Clean Sheet Mask Tea Tree Active Clean Toner AHA BHA PHA 30 DAYS Miracle AC SOS Kit AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cleansing Bar AHA BHA PHA 30 Days Miracle Foam AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner AHA BHA Vitamin C Daily Toner AHA/BHA Clarifying Treatment Toner Air Fit UV Defense Sun Cream SPF50+ PA++++ Airy Fit Sheet Mask #Pearl Algae Lifting & Pore Tight Toner Algae Skin Soothing & Radiance Kelp Mask All Care Recovery Cica-Aid All Clean Balm Mandarin All Clean Gentle Exfoliating Gel Cleanser Anti-blackheads Home Spa Kit Apple Smoothing Peeling Gel

Mange døjer med forstørret eller tilstoppede porer. Det forekommer specielt på næsen, hagen og panden, altså i den udsatte t-zone. Porerne i huden er små åbninger, hvor hårsækkene gror. De er dog nødvendige for at afbalancere hudens naturlige forekomst af olie. Det er dog meget naturligt at opleve forstørrede og tilstoppet porer af genetiske årsager såvel som grundet det omgivende miljø. Her skyldes det ofte snavs, make up, solskader eller hyppigt fedtet hud. Det er imidlertid muligt at komme problematikken til livs med en målrettet og effektiv hudpleje, der aktivt går ind og arbejder med problemet.

Hvorfor får man hudorme?

Både kvinder og mænd kan risikere at få de små sorte eller hvide prikker på huden ved det gængse navn hudorme. Det er i virkeligheden tilstoppede porer eller store porer, der kommer til udtryk. Det kan for nogle resultere i bumser og urenheder, der er til stor gene og ubehag.

Der kan være mange årsager til forekomsten, men specielt for unge i teenage alderen er det grundet en forøget hormonproduktion, der leder til forøget talgproduktion. Det er den ekstra talg, som er med til at stoppe porerne og altså resulterer i hudorme. Det kan være fristende at klemme eller på anden måde fjerne de små sorte prikker, men dette vil kun lede til yderligere talgproduktion grundet bakterier. Det er dog muligt at investere i en hudorme fjerner, som ved rigtig brug kan anvendes effektivt.

Giv din hud kærlighed på flaske

Hudorme og tilstoppet porrer kan dog behandles og mindskes gennem den rigtige hudpleje. Her er det vigtigt, at der arbejdes udrensende og aktiv plejende, som hjælper til formålet. På samme tid skal der tages forbehold for hudens tilstand, så det ikke resulterer i udtørring og forværring af hudens tilstand.

Ens daglige hudpleje vil på kort tid kunne skabe en markant forskel. Her vil følgende trin gøre en forskel for dig:

  • Eksfoliering
  • Rensning
  • Fugtgivning

Det er altid vigtigt at fjerne døde hudceller og eksfoliere huden jævnligt. Her kan en maske anbefales, blandt andet vores Carbonic Bubble Pop Clay Mask. Endvidere er det vigtigt, at man dagligt renser og fjerner eventuel make up. Det anbefales altid at rense både morgen og aften for at se de bedste resultater.

Ligeledes er fugtgivning gennem creme og serum vigtig. Mange tror fejlagtigt, at det hjælper at udtørre områderne med mange hudorme. Det vil tværtimod kunne forværre forekomsten af hudorme. Gennem det rigtige valg af produkter vil ens hud problemer hurtigt forebygges.