Mizon

“Mizon har et stort fokus på at benytte naturlige og veldokumenterede aktiver i deres produkter, som fremmer hudens vitalitet og sundhed. Deres filosofi er at fremme skønhed og udstråling, samtidig med at give forbrugerne en oplevelse af velvære og selvkærlighed gennem deres produkter. 

De 4 nøgleord som driver Mizon er; innovation, naturlige ingredienser, sundhed og ren energi.”

Hyalugen Water Toner Hyalugen Le Lift Serum Hyalugen Pearly Jelly Mask Hyalugen Le Lift Cream Youth Cleansing Milk 0.1% Retinol Youth Serum 0.3% Retinol Youth Cream Niacinamide Smoothing Body Lotion Cicaluronic Cleansing Balm Cicaluronic Low pH Cleanser Cicaluronic Toner Cicaluronic Serum Cicaluronic Water Fit Mask Cicaluronic Gel Treatment Cicaluronic Moisturizer Cicaluronic Non-Nano Sunblock SPF50+ PA+++ Good Bye Blemish Low pH Cleanser Good Bye Blemish Fresh Toner Good Bye Blemish Soothing Gel Cream Good Bye Blemish Clear Patch Good Bye Blemish Pink Spot Goodbye Blemish Nose Patch Phyto Plump Collagen Toner Phyto Plump Collagen Serum

Mizon blev etableret i år 2000 af en gruppe af ansatte fra et kosmetikfirma, forskere og videnskabsmænd, som havde en fælles mission og ønske, om at udvikle kosmetik og hudpleje af høj kvalitet til rimelige priser. Mizon starter altid med videnskaben, når de går i gang med at udvikle nye produkter, som de tror på og de holder sig til det, som de ved fungerer.

Mizons beviste effektivitet af deres produkter, har gjort dette mærke populært over hele verden. Mizons vigtigste værdier er skønhed, sundhed, fred og ro.

Mizon har stort fokus på at anvende naturlige og veldokumenterede aktive ingredienser i deres produkter, som fremmer hudens vitalitet og sundhed. Mizons slogan er derfor også følgende: kun naturlige ingredienser, innovation og ren energi fra naturen. Deres filosofi er at fremme skønhed og udstråling, som gennem deres produkter skal give forbrugerne en oplevelse af velvære og selvkærlighed. Dertil skal produkterne være nemme at bruge, og have en veldokumenteret effekt.

Mizon gør utrolig meget ud af at lytte og lære af deres forbrugere, når de skal udvikle nye produkter. Mizon har udtalt, at forbrugerne er de bedste at spørge til råds når det drejer sig om, hvordan de kan forbedre sig eller hvilke produkter de efterspørger. Mizon gør sig ligeledes meget ud af forbrugertests og dataindsamling inden de sender nye produkter på markedet, da de mener det er nemmere at vide, hvilke produkter der kan blive en succes, hvis de har en dyb og reel interesse for, hvad det er deres forbrugere ønsker sig af et produkt.

Mizon og deres vision

Mizon har en vision om at skabe skønhedsprodukter med passion og teknologi, som både er innovative, samt tilgodeser hudens behov. Mizons vision om innovation og fremtiden ses, da Mizon var de første i Korea til at introducere en innovativ CC-creme – et produkt, der kombinerer hudpleje og makeup.
Så hvis du er på udkig efter et mærke, som anvender meget effektive ingredienser i deres produkter, så er Mizon mærket for dig. Du vil helt sikkert støde på ingredienser som havvand, ginju-ekstrakter, sukker og forskellige olier i deres produkter, samt Mizons fortrukne ingrediens: snegleslim.

Mizon All In One Snail Repair Cream og andre populære produkter

Mizon er især blevet kendt for deres produkter baseret på et højt indhold af snegleslim eller sneglemucin. Mucin er det stof, som sneglene selv danner, hvis de bliver beskadiget. Derfor er snegleslim kendt for sin helende, beskyttende og linjeminimerende effekt på huden. Mucins reparerende egenskaber forebygger samtidigt inflammation, og arbejder effektivt for at minimere urenheder, akne-ar og mærker. Prøv eventuelt Mizon’s bestseller All In One Snail Repair Cream, hvis du har lyst til at prøve kræfter med stjerneingrediensen, sneglemucin.

Mizon er også kendt for deres meget effektive serum. Tag for eksempel Mizons Hyaluronic Acid 100 Serum, der indeholder hyaluronsyre, som er en meget populær ingrediens i Sydkorea grundet sin evne til at give langvarig fugt til huden, idet den er i stand til at binde vand med 1000 gange sin egen vægt!

Mizons Peptide 500 Serum, et koncentreret, let absorberende serum med 45% foryngende peptidekompleks, der aktivt forebygger og reducerer fine linjer og rynker.

Gevind en ungdommeligt udseende hud med Mizons Collagen 100 Serum, der et koncentreret serum med 90% marine kollagen, som både fugter, genopbygger og opstrammer huden. Den rige formel har den højeste koncentration på marine kollagen end noget andet produkt i Mizons sortiment, og er en favorit serum blandt alle kollagen-elskere