Håndpleje

Et udvalg af nogle af de lækreste og mest nærende håndcremer. Udvalget omfatter håndcreme uden parabener og parfume, men også håndcremer med en mild og behagelig duft.

Dry Essence Hand Pack Hand & Foot Cream - Collagen Hand & Foot Cream - Snail Hand and Foot Cream - Hyaluronic Acid Quick Moisturizing Professional Hand Lotion Relax Day Hand Mask Rose Petal Hand Mask Self Aesthetic Soft Hand Mask Shea Butter and Coconut Hand Cream Skin Barrier Professional Hand Lotion Theraffin Hand Mask Visible Difference Hand Cream - Collagen

Håndcreme – gør noget godt for dine hænder

Alle indtryk sætter sine spor – og det gælder også dine hænder. Hver dag bliver dine hænder udsat for mange indtryk, der sætter sine spor, hvis du ikke plejer dem optimalt med en effektiv og kvalitetshøj håndcreme. På denne måde vil du kunne opnå den ønsket bløde og smidige hud, hvor revner og kløe ikke er til stede. Specielt huden på hænderne og i ansigtet er udsatte områder, hvor hudens barriere har større risiko for at blive beskadiget. Dette vil mange gange variere alt efter hvilket erhverv og omstændigheder, som man befinder sig i på daglig basis såvel som ens hudtype.

Mange danskere oplever hvert år stor gene og frustration i de kolde måneder, hvor deres hud på hænderne er tørre og revnet. Det er til stort ubehag og kan gå udover de daglige gøremål i hjemmet såvel som på arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt, at man husker at passe og pleje sine hænder i lige så høj grad som ens ansigt. Flere mener samtidig, at hænderne er med til at afsløre ens sande alder, hvilket blot er endnu en grund til at være på den sikre side og gøre en aktiv handling allerede i dag. Derfor tilbyder vi hos surisuri et bredt udvalg af forskellige håndcremer, der vil gøre en forskel for dig og din hverdag. Vi tilbyder dig håndcremer uden parfume samt cremer med en mild duft alt efter dine præferencer.

Find en lækker håndcreme hos surisuri

Mange mennesker oplever ikke kun tørre hænder om vinteren for selvom, at kulden ofte medfører tørre hænder, så kan hænderne blive dehydreret hele året rundt. Særligt efter at håndsprit er blevet en inkarneret del af hverdagen, så er det særlig vigtigt, at vi beskytter vores hænder med en lækker håndcreme.

Håndcreme kombineret med fodcreme

Mange af vores produkter her på siden er ikke blot en håndcreme, men fungerer også som en fodcreme. Det er selvfølgelig både dine hænder og fødder, som kan drage nytte af at blive fugtet godt igennem med en lækker hånd/fodcreme.

Håndcreme uden parabener og parfume

Hos surisuri finder du et stort udvalg af håndcreme uden parabener og parfume. Så hvis du ønsker en håndcreme, som hverken indeholder parfume eller parabener, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har også håndcremer, der ikke holder sulfater, silikone m.v. Under hver af vores håndcremer, kan du i beskrivelsen læse, hvorvidt der er parabener eller parfume i produktet.

Bedste håndcreme til tørre hænder

Vores store udvalg af håndcreme er alle gode til at fugte tørre hænder. Hvis du har brug for ekstra pleje, så har vi den bedste håndcreme til tørre hænder, som indeholder ceramide. Ceramide som ingrediens er særlig god til ekstra tørre hænder, da fedtindholdet i cremen er højt, dog uden at være fedtet.

Hvorfor skal du bruge håndcreme?

Der er mange gode grunde til at bruge en fugtgivende og lækker håndcreme, der plejer i dybden. Alt afhængig af situationen og den enkelte hud vil det variere, hvor hyppigt håndcremen skal anvendes. Dette er samtidig påvirket af, at der er mange forskellige grunde til, at man oplever behovet for brugen en god håndcreme.

Du vil opleve store fordele i at vælge en håndcreme, der tilbyder dig følgende:

  • Effektiv pleje
  • Hurtigabsorberende effekt
  • Høj beskyttelse

En effektiv og plejende håndcreme vil virke mod eksterne påvirkninger og fugte i dybden af huden. Dette vil ske gennem en fyldestgørende ingrediensliste bestående af plejende vitaminer og antioxidanter. På denne måde vil fugtbalancen i huden stabiliseres og give en højere velvære for den enkelte. Her kan vi anbefale dig at bruge håndcremen fra Aromatica, som skaber et beskyttende lag på hudens overflade.

Dertil vil du drage stor gavn af en håndcreme med en hurtigabsorberende effekt. Mange oplever, at deres håndcreme lægger sig som et fedtet lag på hudens overflade. Dette kan man undgå ved at vælge en håndcreme, der er udviklet til at tilføre store mængder fugt uden at fedte til. Derudover kan det anbefales, at du undgå at påføre håndcremen på håndfladerne. Langt hen af vejen er det svedkirtlerne i håndfladen, som fyldes med håndcreme, som giver den ubehagelige fedtet fornemmelse.

Det forebyggende arbejde er ligeledes vigtig for at opnå en fløjlsblød hud på hænderne. En høj beskyttelse er derfor uundværlig i købet af en god håndcreme. Vores håndcreme fra Beton forstærker det ydre hudlag. Derudover vil det være anvendeligt at gøre brug af en af vores håndmasker, der giver en ekstra pleje og ikke mindst et nærende resultat.