Toner/mist

Tonere/mists har tilfælles, at de alle har til formål at tilføre huden fugt og næring, der alt sammen er med til at danne en sund og velfungerende hudbarriere.

Et vigtigt step i den koreanske hudplejerutine, for at opnå en velfugtet hud, så huden er klar til næste trin.

1025 Dokdo Toner 33 Ampoule Pad Active Clean Toner AHA BHA Lemon Toner AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner AHA BHA Vitamin C Daily Toner AHA/BHA Clarifying Treatment Toner Algae Lifting & Pore Tight Toner All Day Vitamin Glow Boost Facial Toner Aloe BHA Skin Toner Bifida Toner Birch Moisture Boosting Pad Birch Moisture Boosting Toner Black Bamboo Mist Black Clay Sebum Pads Black Rice Hyaluronic Toner Black Rice Hyaluronic Toner For Sensitive Skin Black Snail Collagen Toner Brightening Vita Toner Brightly Smile Vita Pad Calming Deep Moisture Toner Calming Moisture Mist Calming Toner Pad Centella Asiatica Toner

Hvorfor skal man bruge en toner?

Modsat hvad mange tror, så er en toner ikke en del af rensning. I dette step tilføres huden gode mængder af fugt og næring, efter en god rensning af en oliebaseret rens og derefter vandbaseret rens, der fjerner eventuelt snavs og skidt. Eksfoliering kan man fordel anvendes inden dette step, eller anvende en toner med eksfolierende egenskaber såsom BHA (beta hydroxy syre) og AHA (alpha hydroxy syre).

Formålet med en toner er at genoprette hudens naturlige pH-værdi efter rens, der er med til at vedligeholde en sund og velfungerende hudbarriere. Dette trin forbereder huden til de næste trin.

Generelt set, gavner alle hudtyper af at anvende en toner, da alle hudtyper har brug for god fugt og hydrering. Konsistensmæssigt vil en tykkere, fastere formel være god til en tør hud, men ikke nødvendigvis til en olieret hud, som har godt af en toner med en tyndere konsistens, men stadig med de samme gode ingredienser.

En mist er en toner i en emballage med en spraymekanisme. På denne måde kan man hurtigt og nemt tilføre huden fugt ved et par tryk. Derudover, er den er nem at tage med på farten, hvis huden har tendens til at blive dehydreret i løbet af dagen.

Påføring af toner kan enten ske ved en vatrondel, eller ved brug af håndfladerne, hvor produktet nænsomt duppes ind i huden.

Forskellige typer af toner

Der findes en toner til hver en hudtype og til hvert et formål og hudproblem. Man kan med fordel kigge efter en toner afhængigt af, hvad man ønsker at fokusere på, for en mere målrettet funktion.

Surisuri tilbyder en række forskellige tonere og mists med forskellige formål:

• Uren hud
• Tør hud
• Irriteret hud

Hvis man har en uren hud, vil en toner med ingredienser, der afbalancerer fedtniveauet være gavnlig. Det er dog vigtigt, at man ikke fjerner al fugt, da dette også er vigtigt, for at opnå en sund hud. Dertil vil en mild eksfolierende egenskab også være fordelagtig, da den fjerner døde hudceller, og renser porerne i dybden.

En tør hud har brug for en toner, der er fugtgivende, og har et højt indhold af nærringsrige ingredienser såsom hyaluron og provitamin B5. Der skal være fokus på langvarig hydrering, så huden ikke udtørrer i løbet af dagen. Dertil en mist toner ideel til at have i tasken, hvis huden føles dehydreret i løbet af dagen.

Til en irriteret hud findes der tonere, der kan hydrere og lindre i dybden. En toner med anti-inflammatoriske egenskaber og ingredienser som glycerin, provitamin B5, centella kan være god hos en irriteret hud.