Levering og returnering

Levering & returnering

Levering i DK

surisuri.dk afsender varer indenfor 1-2 hverdage.

Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland eller Færøerne. 

Skulle det mod forventning ske, at bestilte varer ikke er på lager, modtager du straks besked herom, og hvad vi kan gøre i sagen – feks. give dig pengene tilbage eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.

Vi tilbyder levering med DAO, GLS og Bring, herved kan du frit vælge den leveringsform som passer til dine behov og ønsker.

Vi tilbyder hjemmelevering eller til pakkeshop.

Du modtager en mail med track and trace nummer, når varen er afsendt fra vores lager.

Ønsker du lokal afhentning i Esbjerg, får du besked på mail når din pakke er klar til afhentning.

DAO – Pakkeshop: 29,00 DKK

DAO – Hjemmelevering: 35,00 DKK

GLS – PakkeShop: 29,00 DKK

GLS – Omdeling til privat: 55,00 DKK

GLS – Omdeling til erhverv: 45,00 DKK

Lokal afhentning – Esbjerg (gratis)

Surisuri har ansvaret for ordren frem til leveringstidspunktet. Leveringstidspunktet er, når du får pakken i hænderne, når du henter den i en pakkeshop. Hvis du har valgt at transportøren må sætte din pakke foran din bopæl, eller hvis du har valgt hjemmelevering med DAO, som leverer størstedelen af deres pakker om natten uden at ringe på, vil din pakke blive stillet foran din bopæl, hvorefter pakken anses som leveret. Herefter overgår risikoen for pakken til dig.

Transportøren vil i disse tilfælde tage et billede af pakken, når den er leveret foran din bopæl. Dette billede er vores bevis at pakken er blevet leveret korrekt på din adresse og derfor vil efterfølgende krav om mangelfuld levering blive afvist.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos surisuri.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal sendes til [email protected]. I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig besked herom.

Hvis du ikke afhenter din pakke, og den derved bliver returneret til os trækker vi et gebyr på 49,00 DKK fra din ordre.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer ansvaret for varen fra tidspunktet for varens levering.
Varen skal returneres i original emballage og uden tegn på at have været åben eller brud på evt. plombering.

Du bedes vedlægge ordrenummeret i pakken.

Hvis du ikke afhenter din pakke, og den derved bliver returneret til os trækker vi et gebyr på 49,00 DKK fra din ordre.

Du finder returformularen nederst på siden.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen har været åben (brud på plombering) betragter vi den som “brugt”, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet ikke kan få købsbeløbet retur.

Vi anser åbne (brud på plombering) varer som værende uden handelsværdi og derfor vil forringelsen derfor vurderes til 99,99 %.
For at modtage hele købsbeløbet retur, må der derfor ikke åbnes eller brydes plombering på varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostningerne, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
surisuri ApS
Storstrømsvej 42
6715 Esbjerg N


Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Bemærk at DAO leverer ikke til erhverv, så returpakker kan ikke sendes retur med DAO, så der skal anvendes enten GLS erhverv eller PostNord erhverv.

Udfyld returformularen. Denne vedlægges i pakken, eller sendes pr. e-mail til [email protected]