Læbepleje

SOS til tørre og sprukne læber!
Det er skønt at anvende en læbescrub et par gange om ugen efterfulgt af en læbemaske og en god læbepleje! Der garanteres silkebløde læber og en læbestift der efterfølgende sidder helt perfekt!

Canola Honey Lip Balm Collagen Essential Lip Balm Collagenic Aqua Volume Lip Essence Extreme Lip Repair Extreme Moisture Lip Balm Glass Tinted Lip Balm Glasting Melting Balm 01 Coco Nude Glasting Melting Balm 02 Lovely Pink Glasting Melting Balm 03 Sorbet Balm Glasting Melting Balm 04 Hippie Berry Glasting Melting Balm 05 Nougat Sand Glasting Melting Balm 06 Kaya Fig Glasting Melting Balm 07 Mauve Whip Glow Ritual Lip Balm Honest Lip Balm Honey & Milk Lip Balm Honey & Milk Lip Oil Honey & Milk Lip Scrub Honey & Milk Lip Sleeping Pack Lip Sleeping Mask EX Apple Lime Lip Sleeping Mask EX Berry Lip Sleeping Mask EX Grapefruit Lip Sleeping Mask EX Mint Choco My Glow Lip Oil - Honey

Huden på læberne er helt speciel

Hver dag oplever mænd og kvinder stor gene med tørre og sprukne læber. Der kan være flere faktorer, der ligger til grunde for problemet. I de kolde vintermåneder døjer mange med ubehag og tilmed smerter i læberne som et resultat af manglende pleje. Ligeledes oplever mange problemer med læberne ved opholdes i solen.

En af grundene til problemerne opstår er huden på læberne, som er meget tynd. Det betyder også, at der ikke er en så høj beskyttelse som ved ens øvrige hud. Den tynde hud er også grunden til den markante røde farve, da blodkarrene skinner igennem. Derfor mangler huden også den pigmentering, der er med til at beskytte primært mod solen, som den øvrige hud har. Den manglende beskyttelse skal derfor komme et andet sted fra, og det sker gennem den rigtige pleje.

Hvordan skal ens læbepleje være?

De perfekte bløde læber kommer ikke af sig selv. Det sker gennem den rigtige læbepleje, hvor der tilføres den nødvendige fugt og beskyttelse. Derfor kan du med fordel følge denne rutine med læbepleje for at få dine silkebløde og glansfulde læber tilbage

  • Læbescrub
  • Læbemaske
  • Læbepleje

Huden har brug for i ny og næ at blive eksfolieret. Her vil man fjerne de døde hudceller, som giver et mat og kedeligt udtryk. Det samme gør sig gældende for læberne. Her er en læbescrub essentiel at gøre brug af en eller flere gange om ugen. Det vil have en plejende og blødgørende effekt på huden gennem den nænsomme behandling. I perioder med hyppige læbe problemer vil det være gavnligt at benytte sig af produktet oftere. På samme tid vil det altid anbefales, at du vælger en læbescrub med plejende ingredienser for at arbejde i dybden af huden.

Efter en eksfoliering vil en læbemaske anvendes, der yder en ekstra pleje og omsorg på de sarte læber. En læbemaske vil endvidere tilføre en beskyttende effekt til læberne, der er mere modstandsdygtig overfor det kolde vejr såvel som den skarpe sol. Du kan med fordel vælge en læbemaske med nærende planteolier, der arbejder over natten og skaber en stor effekt.

På daglig basis kan det være nødvendigt at have læbepleje lige ved hånden. En god og resultatskabende læbepomade er derfor uundværlig for enhver, som døjer med sprukne eller tørre læber. En god læbepomade vil fugtgive læberne i dybden og have en forseglende effekt. Du vil endvidere også drage stor gavn af en læbepomade med solfaktor, der beskytter mod solen.

Sæt ekstra farve på din hverdag

De helt perfekte læber med en flot finish er svær og næsten umulig at opnå naturligt. Hos Surisuri finder du et udvalg af lip tints, der giver dig muligheden for at opnå den helt perfekte pigmenteret farve på læberne.

Gennem udvindingen af ekstrakten Sepivinol fra rødvin vil en lip tint indeholde pigmentering, som bevarer farven en hel dag. Alt afhængig af dine egne ønsker og egen læbefarve vil du kunne finde den lip tint, der kommer tættest på din naturlige farve og vil intensive den betydeligt.