Læbemaske

Med en læbemaske kan du vinke farvel til tørre og sprukne læber. Læberne kræver ekstra meget forkælelse og pleje, da huden på læberne er meget tynd og er derfor mindre beskyttet mod fugttab og udtørring. Læbemasker kan anvendes til natten men også i løbet af dagen.

Honest Lip Balm Honey & Milk Lip Oil Honey & Milk Lip Sleeping Pack Lip Sleeping Mask EX Apple Lime Lip Sleeping Mask EX Berry Lip Sleeping Mask EX Grapefruit Lip Sleeping Mask EX Mint Choco Nourishing Care Lip Sleeping Pack - Berry Nourishing Care Lip Sleeping Pack - Coconut Nourishing Care Lip Sleeping Pack - Vanilla Oil Blossom Lip Mask Self Aesthetic Rose Hydrogel Lip Patch Vita Glazed Lip Mask

K-Beauty læbemasker

Hvis du døjer med sprukne og tørre læber, er du bestemt ikke alene. Den typiske løsning hedder læbepomade, men hvis du gerne vil tilbyde dine læber et mere naturligt og holdbart produkt, er en læbemaske det helt rigtige produkt for dig. Læbemasken indeholder gode og nærende ingredienser, som på naturligvis genopbygger læbernes sarte hud.

Dine læber er nemlig meget sarte og derfor kræver de ekstra pleje. Særligt, når der er høj sol og kold vinter, hvor vi sjældent husker at beskytte huden på vores læber, selvom vi beskytter resten af vores krop. Det leder til læber, der sprækker og udtørrer, fordi de ikke får tilført nok næring og pleje.

En læbemaske kan du med fordel anvende inden sengetid, så de gode naturlige næringsstoffer i læbemasken får lov til at arbejde og trænge ind, i mens du sover. Du vil herefter vågne op med læber som føles fugtede og velplejede dagen lang uanset vind og vejr. Vi har her på siden samlet et stort udvalg af læbemasker, så du kan finde lige præcis den læbemaske, der passer til dine behov.

Vores sortiment af læbemasker

Vi bestræber os altid på at have et stort udvalg, når du er på udkig efter en læbemaske. Vi har alle forskellige behov og derfor kan du med vores søgefunktion filtrere efter, hvad du gerne vil have, at din læbemaske skal indeholde. Du kan sortere efter hudtype, alkohol, parfume, silikone, vegansk og brand. Kort sagt er der altså ingen undskyldning for, at du ikke kan finde det perfekte match til dine læber og behov.

Hos Surisuri arbejder vi kun med brands, som kan levere gode, naturlige produkter, som er på linje med konceptet koreansk hudpleje. Du finder derfor blandt andet i vores sortiment af læbemasker brands som Laneige, Klavuu og Petitfee, som alle er anerkendte mærker, der beskytter huden efter alle forskrifter.

Fælles for alle vores produkter er, at du får god pleje til dine læber, som efterlader dem bløde og velplejede i lang tid ad gangen.

Påførelse af læbemaske: Sådan gør du

Selve ordet læbemaske kan godt lyde lidt sjovt, men det er, fordi man påfører den på samme måde som en normal maske. Der er dog en væsentlig forskel og det er, at man ikke skal tage masken af igen, som ved mange andre masker. Eksempelvis har vi også et stort udvalg af sheet masker her på siden, som man skal tage af igen efter brug.

En læbemaske skal du lade sidde, så produktet kan trænge ind i huden. Du starter med at smøre et tyndt lag på og så skal du egentlig ikke gøre mere. Lad det blot tørre og så vil du efter noget tid mærke, hvordan dine læber føles mere fugtede og velplejede.

Da man skal lade læbemasken trænge ind i huden, anbefales det, at man påfører den, inden man går i seng. På den måde giver man læbemasken de bedste forudsætninger for at trænge ind i huden uden forstyrrelser.

Fuld koreansk hudpleje med læbemaske

Alle vores læbemasker her på siden matcher de krav og trin, som man gennemgår, når man fuldfører en koreansk hudplejerutine. Vi har valgt at specialisere os i koreansk hudpleje og vi giver dig her gode råd til, hvordan du griber det an, hvis du vil have en sund og naturlig hud, med de bedste produkter på markedet – naturligvis inklusiv en læbemaske der passer til dine behov.

En koreansk hudplejerutine består som udgangspunkt af 10 trin, men vi vælger her at korte den ned til tre. En klassisk seance kan nemlig opdeles i tre trin, som man bør følge til punkt og prikke, hvis man vil opnå alle goderne ved koreansk hudpleje. En læbemaske er selvfølgelig en del af det. Men det er ikke det første, du starter med.

1. Rensning af huden

Før du går i gang med din læbemaske og alle de andre gode næringsstoffer, som man påfører huden, skal den renses godt med både vand- og oliebaserede produkter. Fjern først overfladiske makeup-rester og andet snavs, hvorefter du kan gå i dybden. Slut af med en eksfoliering af din hud, så alle døde hudceller fjernes. Huden er nu klar til at modtage de næringsrige produkter.

2. Tilfør de gode næringsstoffer og skab balance i huden

Du skal nu påføre olier, masker, serum, toner og essenser for at opnå en sund hudbalance og en skinnende glød. Det kræver en del produkter, men du kan finde dem alle her på siden og vi sidder klar til at hjælpe dig hvis du er tvivl. Du behøver ikke anvende alle produkter, men det anbefales, hvis du vil gøre det på den koreanske måde. Følg instrukserne på hver produkt for at sikre optimal effekt. Det er også i dette trin, du påfører din læbemaske.

3. Beskyttende lag til huden

Når du har ladet produkterne virke, skal du fremover bruge produkter til at beskytte huden så godt som muligt. Det kan både være med en ansigtsmaske med en beskyttende effekt, samt solcreme, der holder solens farlige stråler ude. Faktisk er solcreme noget af det allerbedste, du kan gøre for din hud.

Du har nu gennemført en koreansk hudplejerutine. Du kan altid tilpasse rutinen efter behov, men hvis man vil forsøge at opnå en sund hud som asiaterne, der gennemgår denne proces, anbefales det, at man ikke springer over, hvor gærdet er lavest. Gå all-in og få den fulde effekt – du vil ikke fortryde det.