Hudpleje

0.1% Retinol Youth Serum 0.3% Retinol Youth Cream 1025 Dokdo Ampoule 1025 Dokdo Cleanser 1025 Dokdo Cleansing Balm 1025 Dokdo Cleansing Oil 1025 Dokdo Cream 1025 Dokdo Hydrating Water Gel Mask 1025 Dokdo Lotion 1025 Dokdo Toner 24K Gold & Peptide Solution Ampoule Eye Patch 33 Ampoule Pad 33 Bubble Pad 365 Derma Relief Sun Cream SPF50+ PA++++ 4 stk. blandet sheetmasker AC BHA Foam Cleansing AC Collection Acne Patch AC Cure No Pain No Gain Spot Cream AC Cure Vegan Cover Patch Blemish Care Acne Pimple Master Patch Active Clean Gel Cleanser Active Clean Serum Active Clean Sheet Mask Lemon Active Clean Sheet Mask Tea Tree

K beauty: Kom fremtiden i forkøbet med koreansk hudpleje

Koreansk hudpleje, også bedre kendt under betegnelsen K beauty, er en revolution inden for hudpleje, som efterhånden også har indtaget det meste af Europa. I Sydkorea og Asien generelt betyder hudens glød og velvære rigtig meget i de daglige skønhedsrutiner, og derfor har man udviklet en serie af produkter, som i symbiose definerer det, vi i dag refererer til som K beauty. Særligt ansigtet har stor betydning, når man går i gang med koreansk hudpleje, og det er samtidig vigtigt, at man lader sig fordybe og bruger den tid, som behandlingen tager.

K beauty er ikke som noget af det, vi kender fra vesten. Når vi plejer vores hud, bruger vi typisk højest op til tre forskellige produkter for at opnå en hud, som er både sund og glødende. Sådan fungerer det ikke med koreansk hudpleje – her skal man igennem 10 trin for at opnå den perfekte hud gennem en grundig proces. Og vi mener virkelig den perfekte hud, for mindre kan ikke gøre, når du har dedikeret dig til K beauty.

De 10 trin – sådan opnår du perfekt hud med koreansk hudpleje

De 10 trin i koreansk hudpleje er den komplette proces for at opnå perfekt hud, som er målet med K beauty. Det er ikke sikkert, at alle led er nødvendige for dig, men hvis du vil give dig selv den ultimative behandling, har vi hos Surisuri samlet alle de nødvendige remedier og produkter. Det giver dig de optimale betingelser for at få den hud, du drømmer om.

Vi gør opmærksom på, at vi alle har forskellig hud og derfor reagerer forskelligt på de forskellige remedier. Det er ikke sikkert, at alle nedenstående trin indeholder produkter, der gør noget godt for din hud, og så er det helt OK, at du er selektiv og tilpasser den koreanske hudpleje til dine behov.

Oliebaserede renseprodukter - overfladisk rensning

Som det allerførste trin i koreansk hudpleje laver man en overfladisk rensning af eksempelvis make-up og overskydende olier. Udover at rense huden bliver den også tilpas fugtet, så man er klar til næste trin i K beauty.

Vandbaserede renseprodukter – dybere rensning

I trin to fjerner man alle de urenheder, som ikke forsvandt ved den overfladiske rensning. Det gør man med vandbaserede renseprodukter, som går mere i dybden, og som samtidig er med til at forebygge potentielle urenheder.</li>

Eksfoliering – fjern de døde hudceller

Eksfoliering er også et begreb, som vi danskere efterhånden har taget til os i stor stil. Kort sagt betyder eksfoliering, at man fjerner alle de døde hudceller, og det kan gøres på flere måder, alt afhængigt af hvad ens hud reagerer bedst på. Udover at fjerne døde hudceller sættes der også gang i celleproduktionen.

Toner – næring og balance til huden

Vi er nu ovre rensningsprocessen, og vi kan i stedet fokusere på, hvordan du opnår en sund og glødende hud med koreansk hudpleje. En toner til huden sikrer først og fremmest en balance i hudens pH-værdi, men den tilfører også store mængder af næring og fugt, som huden drager fordel af senere hen.

Essens – forny hudcellerne

Essens er et af de elementer, som K beauty meget særskilt består af i modsætning til klassisk skandinavisk hudpleje. Dette remedie går ind og fornyer hudcellerne ved at arbejde i dybden med huden.

Serum – til de specifikke problemer

Serum er til dig med nogle specifikke hudproblemer, som kræver særlig behandling. Derfor afhænger typen af serum, som du vælger til koreansk hudpleje, helt og holdent af, hvad du døjer med i dagligdagen.

Sheet maske – skab binding i huden

En sheet maske er også et element, som er meget unikt for K beauty. Masken indeholder et højt indhold af aktive ingredienser, som går ind og binder og booster huden, så du opnår en bedre ungdommelig tekstur i din hud.

Øjencreme – til de sarte områder

Øjet er særligt udsat, og derfor bør du bruge en creme, som er særligt skånsom, når du plejer huden omkring øjet.

Ansigtscreme – skab et beskyttende lag

Vi er tæt på vores afslutning, og du skal derfor benytte en ansigtscreme, der kan beskytte huden fremadrettet. En ansigtscreme lægger sig som en modstandsdygtig hinde, der skal forebygge urenheder.

Solcreme – sol skader din hud

Uanset hvor meget vi nyder at være ude i solen, er det ikke godt for vores hud. Når du vil i mål med koreansk hudpleje, bør du derfor bruge solcreme til enhver lejlighed, hvor solen måske kigger frem. Det giver de bedste resultater på den lange bane og bevarer den sunde hud i længere tid ad gangen.

Historien bag oprindelsen af koreansk hudpleje

Der er dybe traditioner og avanceret teknologi bag det fænomen, vi kender som K beauty. Koreansk hudpleje er nemlig ikke tiltænkt en rolle, som en hurtig optimering af din hud med kortsigtet effekt – tværtimod er det en længere proces, hvor det forventes, at du fordyber dig selv for at opnå langsigtede og holdbare resultater.

Geografisk startede det hele i Sydkoreas hovedstad Seoul, og derfor er det nærmere sydkoreansk hudpleje end bare koreansk hudpleje. Allerede fra midten af 1940’erne begyndte virksomheder i Sydkorea at kigge ind i brugen af naturlige ingredienser for at skabe de formularer, som vi i dag hos surisuri bruger i vores produkter til koreansk hudpleje.

I dag er det stadig de samme store virksomheder, der producerer produkterne, som det var for 25 år siden. Derfor vurderes deres marked og teknologiske viden til at være 10 år længere fremme end, hvor vi er i Danmark, når det kommer til hudpleje.

Du behøves ikke holde dig til alle 10 trin

Målet med K beauty er at gøre din hud naturlig og skabe holdbare resultater ud fra de bedste produkter på markedet. Og nogle gange kan det mål opnås med færre end de 10 trin, som typisk betegner koreansk hudpleje. Det handler 100 % om, hvad din hud har brug for for at kunne få en naturlig glød og spændstighed.

Uanset om du er mand eller dame kan K beauty være noget for dig. Produkterne er ikke kønsbestemt, og det handler i bund og grund om kroppens velvære, hvor man uagtet køn altid ønsker det bedste.

Husk solcreme, selv når der er skyer

Sol er noget af det absolut mest skadende for vores hud, og uanset om der er 10 eller 30 grader, bør du altid smøre et lag solcreme på, når du går ud. Også selvom der er skyer på himlen, fordi solens UV-stråler går igennem, om du vil det eller ej.

Med alle de rigtige rutiner og en solid mængde af solcreme vil du takke dig selv, når du begynder at se dine ældre dage. Det er nemlig her, at du for alvor vil kunne mærke, at du har gjort noget godt for dig selv med koreansk hudpleje.

FAQ om koreansk hudpleje

Vi oplever at mange af vores kunder har spørgsmål til koreansk hudpleje. Derfor har vi samlet de spørgsmål, der bliver spurgt hyppigst om. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke får svar på dine spørgsmål.

Hvad er koreansk hudpleje?

Koreansk hudpleje er blevet yderst populær de seneste år, men hvad er egentlig forskellen på koreansk hudpleje og den hudpleje, vi kender? Koreansk hudpleje har mere fokus på at fugte i dybden samt indeholder næsten samtlige k-beauty produkter anti-aging ingredienser. Desuden er hudplejeprincipperne bygget på 10-trins rutinen, hvor man har fokus på at forebygge hudproblemer og fugte huden igennem.

Hvorfor vælge koreansk hudpleje?

Koreansk hudpleje er et godt alternativ til den mere traditionelle hudpleje, hvor der er en tendens til at man skal skynde sig gennem sin hudplejerutine. Med koreansk hudpleje og dertilhørende 10-trins rutine, så prioriterer man pleje af huden og bruger gerne den nødvendige tid, det tager.