Min historie

DU2 A35901 800x700

Hej. Mit navn er Maja Kim og jeg er indehaver af surisuri.dk

Jeg blev født i Seoul, Sydkorea og adopteret til Danmark som spæd. Mine koreanske rødder har altid gjort mig naturlig nysgerrig efter Sydkorea.

Jeg har som voksen besøgt landet flere gange og altid har det været meget tydeligt, at de koreanske kvinder er utrolige forfængelige. Deres mål er at opnå en perfekt fejlfri porcelænshud og de bruger gerne op imod 12-15 forskellige hudplejeprodukter, hver morgen og aften, for at sikre sig at huden er renset fri for makeup, snavs og forurening samt tilført rigeligt med fugt, næring og vitaminer. Dette har resulteret i en enorm udvikling indenfor koreanske skønhedsprodukter, det såkaldte K-Beauty.

K-Beauty har efterhånden indtaget hele verden med storm! Alle kender BB og CC cremen, der var det første bud på K-Beauty og stammer selvfølgelig fra Sydkorea. Siden hen er der kommet mange tusinde produkter til og fælles for K-Beauty er, at produkterne er effektive, ofte målrettet et specifikt problem og baseret på naturlige urter, planter og grøntsager. Ingredienser som vi aldrig før har oplevet i vores hudpleje. Produkterne er ligeledes prisvenlige så alle kan være med.

DU2 A35921 800x700

Jeg følger hele tiden den enorme trend og udvikling, så jeg kan give jer de bedste og mest anmelderroste koreanske hudplejeprodukter. Produkter som allerede er elsket i hele verden, af de kendte skønhedsbloggere og I vil hurtigt opdage, at jeg har prøvet, for så vidt muligt, at oploade små youtube videoer sammen med produkterne. Det kan være en anmeldelse af et produkt eller en “how to” da koreansk hudpleje åbner op for mange nye spændende og anderledes skønhedsprodukter!

Jeg brænder af hele mit hjerte for at give jer de bedste K-Beauty produkter i tæt samarbejde med mine sydkoreanske leverandører, samt den bedste vejledning til de mange produkter. Derfor er det også altid muligt at få uforpligtende vejledning af mig ved at sende en emails, en beskeder på Facebook eller på Instagram.

Jeg håber at I vil tage rigtig godt imod det koreanske skønhedsunivers – K-Beauty! I er altid velkommen til at skrive til mig, hvis I har spørgsmål.

DU2 A35911 800x700

I er altid velkommen til at skrive til mig på [email protected], hvis I har spørgsmål.

Kærlig hilsen

Maja Kim
Indehaver af surisuri.dk
[email protected]