Ansigtscreme

Det er vigtigt at bruge en ansigtscreme, fordi den holder på fugt og elasticiteten i huden, som hjælper med at reducere rynker, fine linjer mm. Ansigtscreme fungerer også som en beskyttende barriere på huden, og forsegler den forhenværende pleje af nærende og gode ingredienser, som er blevet tilført huden.

0.3% Retinol Youth Cream 1025 Dokdo Cream 1025 Dokdo Lotion 1025 Dokdo Toner + Lotion Special Set Advanced Snail 92 All In One Cream AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream All Clean Vitamin Blemish Spot Clear Cream All In One Snail Repair Cream Aloe Hyaluron Cream Aloe Propolis Soothing Gel Aloe Soothing Gel Moisture Type Aqua Soothing Cream Balancing Gel Bean Cream Birch Moisture Boosting Cream Black Rice 10 Hyaluronic Cream Unscented Black Rice Hyaluronic Cream Black Snail All In One Cream Black Snail Collagen Cream Black Snail Collagen Emulsion Brightening Radiance Cream Bulgarian Rose Satin Cream C-Niacin Toning Cream Calming Moisture Barrier Cream

Hvorfor bruge ansigtscreme?

En ansigtscreme er essentiel i hudplejerutinen for at bevare hudens velplejede udseende og fugt. Den er afgørende for, at du ikke føles fedtet, udtørret eller generelt har en irriteret hud. Den helt rigtige ansigtscreme tilføjer nærende ingredienser, der styrker hudens barriere og forbedrer dens elasticitet ved at promovere kollagendannelsen.

Ansigtscreme er trin 9 i den koreanske hudplejerutine, og den påføres efter øjencreme (trin 8). En passende mængde anvendes ved blid påføring i ansigtet.

Hvilken ansigtscreme skal jeg vælge?

Der er meget snak om, hvad der kan være den bedste ansigtscreme. Men der er ikke én løsning, der er det perfekte match for alle. Derimod skal du vælge en ansigtscreme, som passer til netop din huds behov. Hos surisuri finder du ansigtscremer med målrettede funktioner til blandt andet anti-age, fedtet og tør hud.

Ansigtscreme efter din huds behov

Ansigtscremer er udviklet til specifikke hudtyper og hudproblemer, og derfor findes der ikke en universel bedste fugtighedscreme, der fungerer for alle. Derimod handler det nærmere om at opspore en ansigtscreme til din specifikke hudtype eller til dit særlige formål og hudproblem.

Den rette ansigtscreme til tør hud

For en tør hud, er formålet med ansigtscreme, fugt. Derfor er det vigtigt at vælge en ansigtscreme, der indeholder fugtighedsgivende ingredienser. Her er derfor en anbefaling på en ansigtscreme til tør hud, og som kan gøre underværker, hvis du generelt føles dehydreret.

Pyunkang Yul Calming Moisture Repair Balm er en beroligende og reparerende balm udviklet til at pleje sensitiv, irriteret og atopisk hud. Balmen er parfumefri og indeholder en mild og pH-balancerende formel, der genopretter hudens naturlige pH og mikroflora, som beskytter imod stress og irritation. Derudover efterlader denne lækre balm også huden fugtet, smidig og beroliget.

Ansigtscreme, der hjælper med anti-age

Til en moden eller ofte soludsat hud, der måske er begyndt at vise rynker, forandring i pigment og fine linjer omkring øjne og mund, kan det være oplagt med en anti-age ansigtscreme. Sådan én indeholder kollagen, der forebygger aldringstegn og gør huden mere smidig.

Til et sådan formål kan især anbefales Mizon Collagen Power Firming Enriched Cream, der indeholder adenosin, hyaluronsyre og peptider som hydrerer, opstrammer og styrker hudbarrieren. Nærende olier som oliven og mandelolie fylder huden med essentielle omega fedtsyrer, der øger dens naturlige ceramider, som er hudens bedste beskyttelse mod ydre faktorer som luftforurening og irritation.

Mizon Collagen Power Firming Enriched Cream er en avanceret anti-age creme med 54% hydrolyseret kollagen, som korrigerer aldringstegnene ved at stimulerer kollagensyntesen. Cremen er desuden beriget med fugtighedsgivende ingredienser, som forbedrer hudens fugtniveau og begrænser udtørring. Den fungerer både som en dagcreme, der tilfører huden alt den næring, den behøver i løbet af dine vågne timer, men også som natcreme, der arbejder, mens du er i din dybeste skønhedssøvn.

En oplagt ansigtscreme til fedtet hud

Hvis du har tendens til en fedtet hud, kan du hurtigt tro, at du ikke har brug for en ansigtscreme. Dette er dog en fejl, og kan oftest relateres til, at huden overkompenserer for mangel af fugt. Huden producerer olie, fordi den er tør eller dehydreret. Derfor vil brugen af ansigtscreme gendanne hudens normale olieproduktion.

Er du i tvivl om, hvilken ansigtscreme passer til dig?

Hvis du mangler råd eller anbefalinger til, hvilken slags ansigtscreme du skal bruge eller som vil passe til din unikke hud, er du også mere end velkommen til at skrive til mig. Jeg brænder for koreansk hudpleje og vil hellere end gerne vejlede dig i dit næste køb af creme til ansigtet.