VT Cosmetics

VT Cosmetics er kendt for deres VT Reedle Shot serie, som er nr. 1 skinbooster i koreansk skønhedspleje. VT Reedle Shot har vundet adskillige priser, der anerkender seriens revolutionerende egenskaber, som forbedrer huden og booster effekten af din hudpleje!

Essence Sun Pact Mild VT Reedle Shot 50 VT Reedle Shot 100 VT Reedle Shot 700 PDRN Essence 100

VT Cosmetics er kendt for deres VT Reedle Shot serie, som er nr. 1 skinbooster i koreansk skønhedspleje. VT Reedle Shot har vundet adskillige priser, der anerkender seriens revolutionerende egenskaber, som forbedrer huden og booster effekten af din hudpleje!

Hvad er VT Reedle Shot?

Formuleringen er skabt med CICA REEDLE™ som er en patenteret teknologi, der booster hudens optagelse af aktive ingredienser og tillader en dybere penetrering ned i huden. Dette opnås ved hjælp af mikroskopiske mineralbaserede partikler, der er 14 gange mindre end hudens porer. Disse partikler skaber en micro-needling effekt, der føles som små nåle på huden for at stimulere cellegenereringen.

Micro-needling effekten er dermed med til at stimulere din huds egen kollagenproduktion samtidig med, at den gør, at dine hudprodukter kan penetrere dybere ind i din hud, og dermed opnår man en boostende og mere effektiv effekt af sin øvrige hudpleje.

VT Reedle shot 50 og 100 indeholder begge den populære Cica Hyalon™, som er et kompleks bestående af Cica-aktiver og lavmolekylært hyaluronsyrer. Sammen skaber dette kompleks en kraftfuld kombination, der beroliger, fugter og styrker hudens barrierefunktioner.

Formuleringen er også beriget med et aminosyrekompleks, som virker udglattende på ujævnheder og bidrager til at skabe en elastisk og smidig hud. Propolis ekstrakt byder ind med sine antiinflammtoriske og helende effekter, som giver et ekstra plus i forhold til acne-pleje og reducering af bumser og hudorme.


Forskellen på VT Reedle Shot 50 og 100:

Dette hudbooster serum kommer i en mild version VT Reedle Shot 50, som har et mindre indhold af cica-nåle (38.000) sammenlignet med version VT Reedle Shot 100 (95.000), der er mere koncentreret. Version 50 er udviklet til at imødekomme sensitiv hud, men kan også bruges som en opstarts-serum, hvor du kan bygge videre på din Reedle-rutine efter en tilvænnings-periode. Version 50 kan både anvendes i dag- og aftentimerne.

Vi har samlet en guide til, hvordan du bedst muligt kommer i gang med VT Reedle Shot! Som du kan læse mere om på vores blog: VT Reedle Shot Guide