Blogindlæg

Guide til VT Reedle Shots

Vi har fået det banebrydende produkt VT Reedle Shot hjem! VT Reedle Shot fra VT Cosmetics er kendt som nr. 1 skinbooster i koreansk skønhedspleje. VT Reedle Shot har vundet adskillige priser for sine banebrydende egenskaber, der booster effekten af hudpleje! Vi guider til, hvordan du bedst kommer i gang med VT Reedle Shot!

Fallback Contact
Af Ingeborg Jessen · Opdateret d. 17. juni 2024
Design uden navn 2

NYHED: VT Reedle Shot nr. 1 skinbooster!

VT Reedle Shot serien fra VT Cosmetics er kendt som nr. 1 skinbooster serums i koreansk skønhedspleje og har vundet adskillige priser, der anerkender seriens revolutionerende egenskaber, som forbedrer huden og booster effekten af din hudpleje!

- Vi har samlet en guide til, hvordan du bedst muligt kommer i gang med VT Reedle Shot!

Hvad er VT Reedle Shot?

Formuleringen er skabt med CICA REEDLE™ som er en patenteret teknologi, der booster hudens optagelse af aktive ingredienser og tillader en dybere penetrering ned i huden. Dette opnås ved hjælp af mikroskopiske mineralbaserede partikler, der er 14 gange mindre end hudens porer. Disse partikler skaber en micro-needling effekt, der føles som små nåle på huden for at stimulere cellegenereringen.

Micro-needling effekten er dermed med til at stimulere din huds egen kollagenproduktion samtidig med, at den gør, at dine hudprodukter kan penetrere dybere ind i din hud, og dermed opnår man en boostende og mere effektiv effekt af sin øvrige hudpleje.

VT Reedle shot 50 og 100 indeholder begge den populære Cica Hyalon™, som er et kompleks bestående af Cica-aktiver og lavmolekylært hyaluronsyrer. Sammen skaber dette kompleks en kraftfuld kombination, der beroliger, fugter og styrker hudens barrierefunktioner.

Formuleringen er også beriget med et aminosyrekompleks, som virker udglattende på ujævnheder og bidrager til at skabe en elastisk og smidig hud. Propolis ekstrakt byder ind med sine antiinflammtoriske og helende effekter, som giver et ekstra plus i forhold til acne-pleje og reducering af bumser og hudorme.

Forskellen på VT Reedle Shot 50 og 100:

Dette hudbooster serum kommer i en mild version 50, som har et mindre indhold af cica-nåle (38.000) sammenlignet med version 100 (95.000), der er mere koncentreret. Version 50 er udviklet til at imødekomme sensitiv hud, men kan også bruges som en opstarts-serum, hvor du kan bygge videre på din Reedle-rutine efter en tilvænnings-periode. Version 50 kan både anvendes i dag- og aftentimerne.

Hvilken styrke skal jeg vælge?

VT Reedle shot kommer i en række koncentrationer, og vi anbefaler, at man starter med enten 50 eller 100 og efterfølgende arbejder sig op på de højere koncentrationer. Dermed kan ens hud vende sig til fornemmelsen af produktet på huden, og man kan opbygge hudens tolerance for cica-nålene. Har du sensitiv hud anbefaler vi, at du starter med VT Reedle Shot 50.

Hvornår anvender jeg VT Reedle Shot?

Reedle Shot er en hudpleje-booster, der bruges som det første trin efter rensning.

VT Reedle Shot er med til at booste dine øvrige hudplejeprodukter ved at aktive ingredienser, som fx Retinol, kan penetrere dybere ind i huden. Derfor anbefales detat bruge produktet før, at du påfører resten af din hudpleje.

Bruger du toner pads, anbefaler vi at bruge dem før end, at du påfører VT Reedle Shot.

Anvendes på afrenset hud:

 • Produktet anvendes lige efter rens.
 • Påfør en passende mængde produkt og fordel det i et tyndt og jævnt lag på huden.
 • Undgå øjen- og læbeområdet.
 • Massér produktet indtil det er fuldt absorberet.

Hvor ofte skal jeg bruge VT Reedle Shot?


Du kan bruge VT Reedle Shot 50 og 100 hver dag:

 • Reedle Shot 50-versionen indeholder 38.000 cica-nåle og er perfekt til daglig pleje 2x om dagen.
 • Reedle 100-versionen indeholder 95.000 cica-nåle og er perfekt til daglig pleje 1x om dagen. Reedle Shot 100 kan bruges hver dag, undlad dog at bruge produktet sammen med Reedle Shot 300 og 700 på samme tid.
 • Reedle Shot 300-versionen kan anvendes én gang hver tredje dag.
 • Reedle Shot 500-versionen kan anvendes én gang hver femte dag.
 • Reedle Shot 700-versionen kan anvendes én gang hver uge.


B8cbad41 ffe1 44b8 8bab 756c68d8fe20

Gør produktet ondt at påføre?

Det er normalt at opleve en prikkende fornemmelse efter påføring grundet de aktive ingredienser. Man kan efterfølgende opleve en kortvarig let rødmen og svien, når man har påført produktet, da cica-nålene penetrerer huden for at stimulere hudens fibroblaster til at danne kollagen.

Hvis man fortsat oplever rødme, svien, tørhed og kløen vil vi anbefale, at man holder en pause eller bruger Reedle Shot 50, der er bedre til sensitiv hud.

Er det sikkert at bruge VT Reedle Shot?

Produktet er klinisk testet for at give mærkbare resultater med sine eksfolierende, teksturforbedrende og poreminimerende egenskaber. Reedle Shot er sikkert at bruge, da huden selv afstøder nålene med sin naturlige cyklus, hvor den udskifter og afstøder døde hudceller.

Dertil er VT Reedle Shot både Hypoallergen og ikke-komedogen.

Er det sikkert for acne?

VT Reedle Shot er ikke-komedogen, og kan derfor også anvendes, hvis man har acne. Hvis man har aktive udbrud og åbne sår, vil vi dog anbefale at vente med at bruge VT Reedle Shot til, at de er helet op. Hvis man dertil har sensitiv hud vil vi anbefale, at man bruger VT Reedle Shot 50.

Hjælper det med ar? For nogen kan det hjælpe med acne-ar, ligesom mikro needling kan, men det kræver vedvarende brug.

Kan jeg bruge produkt, hvis jeg har sensitiv hud?

Ja, du kan godt bruge produktet, hvis du har sensitiv hud. Vi vil anbefale at bruge VT Reedle Shot 50, da det har den laveste koncentration af cica-nåle. Vi anbefaler altid at lave en patch test inden, at du taget produktet i brug. Hvis man fortsat oplever rødme, svien, tørhed og kløen vil vi anbefale, at man holder en pause.

- Hvis man har sensitiv hud, kan man med fordel også bruge en mild toner inden man påfører VT Reedle Shot 50.

Vær opmærksom som:

 • Undgå at få produktet i øjnene.
 • Hvis man fortsat oplever rødme, svien, tørhed og kløen vil vi anbefale, at man holder en pause eller bruger Reedle Shot 50, der er bedre for sensitiv hud.
 • Brug det ikke sammen med elektroniske skønhedsapparat som fx microcurrent og stimulation fra LED-masker eller andre hudplejeapparater.
 • Brug ikke Reedle Shot før eller efter dermatologiske behandlinger hvor huden udsættes for syrer eller mekaniske behandlinger, der har intensiv eksfolierende effekt. Det anbefales til at huden er fuldt restitueret, typisk 1-2 uger.