Sheetmaske

Sheet masker er et must og fast inventar i den koreanske hudplejerutine. Det er en af de hurtigste og ikke mindst nemmeste måder, at tilføre huden en god mængde fugt på rekordtid. En fremragende selvforkælelse i den hektiske dagligdag, weekenden eller når der er brug for et fugtighedsboost.

1025 Dokdo Hydrating Water Gel Mask 4 stk. blandet sheetmasker Active Clean Sheet Mask Lemon Active Clean Sheet Mask Tea Tree Agave Cooling Hydrogel Face Mask Airy Fit Sheet Mask #Honey Airy Fit Sheet Mask #Lemon Airy Fit Sheet Mask #Pearl Algae Skin Soothing & Radiance Kelp Mask Aloe Soothing Mask Pack Aqua Soothing Ampoule Mask Bifida Mask Pack Bio-Collagen Real Deep Mask Birch Moisture Mask Black Pearl & Gold Hydrogel Mask Pack Black Tea Revitalizing Mask Pack Calming Mask Pack Centella Asiatica Calming Mask Centella Cica Mask Pack Centella Mask Pack Chamomile Lightening Face Mask CICA Houttuynia Tea Tree Calming Mask Cica Live Ampoule Mask Sheet Cicaluronic Water Fit Mask

Hvad er en sheet maske?

I de seneste år er sheet masker blevet mere og mere populære, og især i vesten har man fået øjnene op for verdenen af sheet masker. Det er dog ikke en ny opfindelse eller revolution. En sheet maske har i mange år været en naturlig del af den koreanske hudpleje. Det er den perfekte kombination af nem og effektiv hudpleje.

En sheetmaske består af enten et stykke stof, blød hydrogel eller cellulose. Sheetmasken ligger i en essens eller serum, der er den egentlige pleje og indeholder de aktive ingredienser.

Den største forskel mellem en sheet maske og de mere traditionelle ler- eller cremebaserede maske er, at en sheet maske skaber okklusion. Dette vil sige at masken i sig selv skaber en forsegling på huden, hvilket forhindre maskens ingredienser i at fordampe, og derved hjælper ingredienserne med at trænge dybt ind i huden. Det anbefales at man anvender en sheet maske mellem 10-30 minutter. Sheet masken kan med fordel anvendes efter serum (trin 6).

Sheetmasker har fået meget opmærksomhed grundet dens mange fordele, som gør den særdeles bemærkelsesværdig:

• Nem og effektiv at anvende
• Efterlader huden fugtet og giver huden en sund glød
• Masken skal ikke vaskes af efter brug – det overskydende produkt duppes nænsomt ind i huden.

Sheetmasker er ikke kun til hjemmebrug, men også særdeles gode at tage med på rejser og lignende, eller lige inden en stor begivenhed. Sheetmasker leverer et fugtighedsboost uanset hvor og hvornår behovet opstår.

Find en sheetmaske til dit behov:

Som alt andet hudpleje er det vigtigt at vælge målrettet pleje efter hudtype og hudproblem, som man ønsker at løse. Sheet masker tilbyder plejende ingredienser som vil stemme overens med de behov, som huden har brug for. Til uren og fedtet hud vil Benton Goodbye Redness Centella Mask, være en udmærket valg, da den indeholder den helende ingrediens centella asiatica, der er kendt for sine anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber, der øger hudens helingsproces. Sheet masken er formuleret med en hudvenlig pH på 5.5, og indeholder også hyaluronsyre, som er kendt for at være anti-aging og yderst fugtgivende. Huden vil derfor få en stærkere barriere, og efterlades fugtet samt beroliget.

Til pigmentering findes også et udvalg af sheet masker, om indeholder en fugtgivende og eksklusive ingredienser, og multitaskeren niacinamid. Derfor er den en alletiders ingrediens til at pleje pigmenteringer, ar og alderspletter, da en skaber en mere ensartet hudtone.