Benton

“Benton har skabt nogle fantastiske virksomme, men milde produkter baseret på naturlige ingredienser og uden skadelige kemikalier. Fælles mål for alle produkterne er at genoprette hudens sunde naturlige balance.

Produkterne er ligeledes mærket med ECOCERT mærket, som står for naturlig og økologisk hudpleje.”

Aloe BHA Skin Toner Aloe Soothing Mask Pack Aloe Hyaluron Cream Aloe Propolis Soothing Gel Aloe Real Cool Soothing Gel Tea Tree Cleansing Water Tea Tree Mist Tea Tree Serum Goodbye Redness Centella Powder Wash Centella Cica Mask Pack Centella Cica Gel Goodbye Redness Centella Spot Cream Startsæt til moden hud med pigmenteringer & ar Snail Bee Ultimate pH-Balanced Cleansing Snail Bee Ultimate Toner Snail Bee Ultimate Serum+ Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch Snail Bee Ultimate Eye Cream Snail Bee Ultimate Cream Snail Bee High Content Essence Snail Bee High Content Mask Pack Snail Bee High Content Cream Fermentation Essence Fermentation Mask

Benton Cosmetics blev grundlagt i 2011 af lægen Jang Won og hans bror Chae Won Lee, med det formål at skabe ren hudpleje, med økologiske og effektive ingredienser.

Navnet Benton er inspireret og opkaldt efter filmen ‘’The Curious Case of Benjamin Button’’ hvor Benjamin Button bliver yngre med tiden. Dette passer godt med Bentons klare vision med deres hudpleje som er, at du skal have mulighed for at få din ungdommelige hud tilbage, selvom du måske troede at det løb var kørt for længst.
Jang Won Lee siger: ‘’Alle vil være smukke og unge, så vi skruer tiden tilbage med økologiske og gavnlige produkter’’. Dette er Bentons motto.

Benton er nok et af de mest populære mærker indenfor K-beauty. Benton er et af de få mærker, der bruger ingredienser som bigift og snegleslim i deres produkter, hvilket har vist sig at have en fantastisk effekt på huden. Vigtigt for Benton er, at deres produkter kun indeholde gode og naturlige ingredienser, som ikke gør skade på huden, da de har stort fokus på, hvad de forkerte hudplejeprodukter kan gøre ved huden.

Med Benton får du produkter, der afviger stærkt fra de produkter, som kun er lavet med henblik på at opnå en hurtig midlertidig effekt. Det er overraskende mange produkter i dag, fordi forbrugerne gerne vil se hurtige resultater. Men i koreansk hudpleje, handler det ikke om at skynde sig ud ad døren med en masse kemikalier på huden – det handler om fordybning og om at give sig selv ro og tid til at opnå den perfekte sunde hud, hvor resultatet holder i længe.
Brandet har i den grad nydt stor succes af denne fremgangsmåde, og derfor er de i dag veletablerede over det meste af verden. De har forhandlere i over 40 lande, og særligt i Europa er de velrepræsenterede, hvor du kan finde Benton på hylderne rigtig mange steder.

Processen og udarbejdelsen af ethvert produkt fylder rigtig meget, når der produceres produkter til koreansk hudpleje. Avanceret teknologi og udelukkende de bedste ingredienser, skaber med den største præcision mulig det perfekte produkt til din hud. Og det er også noget, Benton gør rigtig meget ud af, alle deres produkter er dermatologisk testet, hvilket giver en garanti for at få et velfungerende, sikkert og rent produkt.
Derudover følger de også denne stil i deres indpakning, som er utroligt miljøvenligt. Indpakningen er i høj grad lavet af sukkerrør, som gør at emballagen kan nedbrydes på forsvarlig vis.

Det første produkt som Benton lancerede tilbage i 2011, var deres Snail Bee High Content Essence som Jang Won Lee skabte til hans yngre bror Chae Won, som døjede med eksem og følsom hud. Dette er blevet en af Benton’s bedst sælgende produkter!

Et andet populært Benton produkt er deres Aloe BHA Skin Toner, en anmelderrost og fantastisk toner, der indeholder BHA og aloe vera, en kombination som giver huden en mild eksfoliering samt en fugtende og beroligende oplevelse.

Vi har et stort udvalg af Bentons produkter hos Surisuri og er altid klar til at vejlede dig med at finde det rette produkt til din hud.