Heimish

“Heimish er et nyere koreansk mærke, men allerede elsket af alle de kendte skønhedsbloggere. Heimish har skabt den anmelderroste “All Clean Balm”, som er et sandt stjerne produkt.

Ydermere står Heimish bag nogle rigtig lækre makeup produkter, og deres filosofi er, at deres makeup skal gøre dig endnu smukkere end du i forvejen er!

All Clean Balm Set All Clean Balm All Clean Balm Mandarin All Clean Green Foam pH 5.5 All Clean Pink Clay Purifying Wash Off Mask All Clean Vitamin Blemish Spot Clear Cream Matcha Mini Kit Matcha Biome Amino Acne Cleansing Foam Matcha Biome Redness Relief Hydrating Toner Matcha Biome Hydrogel Eye Patch Matcha Biome Oil-Free/Calming Gel Moisturizer Matcha Biome Intensive Repair Cream Matcha Biome Low pH Hydrating Mask Sheet Cica Live Ampoule Mask Sheet Black Tea Mask Pack Watermelon Moisture Soothing Gel Cream Marine Care Retinol Eye Serum Bulgarian Rose Water Hydrogel Eye Patch Bulgarian Rose Satin Cream Bulgarian Rose Tone-up Sunscreen SPF50+ PA+++ Artless Glow Base Artless Glow Tinted Sunscreen SPF50+ PA+++ Artless Perfect Cushion Artless Rubycell Puff

Historien bag Heimish

Heimish har siden de blev grundlagt i 2016 opnået enorm popularitet verden over og ikke mindst hos skønhedsbloggere hvor flere af deres produkter nærmest har fået kult status.

Heimish blev grundlagt med det formål at de ønskede at lave milde hudplejeprodukter og makeup i primært neutrale nuancer, der er velegnet til hverdagsbrug. Heimish’s farveudvalg og attraktive emballage appellerer til den moderne kvinde, som ønsker et naturligt make-up look.

Heimish har stor fokus på at deres produkter skal være så naturlige som muligt og de indeholder derfor ikke parabener og andre skadelige ingredienser. Ligeledes bliver deres produkter produceret i Sydkorea, hvilket gør dem cruelty-free.

Heimish All Clean Balm og andre kultprodukter

Heimish absolutte mest populære og bedstsælgende produkt er deres All Clean Balm , som er en oliebaseret rensebalm som er ideel til at fjerne selv den mest genstridige makeup, solcreme samt overskydende olie fra huden. Balmen efterlader huden blød og fugtet. Et perfekt første trin i en to-trins renserutine.

Et andet populært Heimish produkt er deres Black Tea Mask Pack som er en beroligende ansigtsmaske, som er perfekt til at opfriske og fugte huden. Masken har en øjeblikkelig virkning, der mindsker hævelser og modvirker tør hud. Masken er rig på antioxidanter, der stammer fra sort the og litchifrugt.

Heimish bruger bulgarisk rosenvand i flere af deres produkter. Rosenvandet er kendt for sine stærkt helende egenskaber, reducering af rødme og irritation, har anti-flammatoriske evner og reducerer ar. Samtidigt med at det er beroligende og virker forfriskende på huden. Et af produkterne er deres Bulgarian Rose Water Eye Patches, som er perfekte hvis du døjer med fine linjer, hævelser og mørke rander og efterlader huden frisk og “bouncy”.

Maskerne er lavet i det meget unikke og elastiske hydrogel som tillader essensen at absorbere helt ind i huden for at få de maksimale fordele. Øjenmaskerne er desuden miljøvenlige og kan opløses 100% i almindeligt vand efter brug.

Heimish Bulgarian Rose Satin Cream er formuleret med 63% rosenvand, som fugter huden. Cremen er perfekt til dagstimerne, da den både udglatter og fremhæver hudtonen. Derfor er denne crème også perfekt til at anvende under makeup som en primer. Cremen er formuleret med sheasmør, grøn te ekstrakt. Disse egenskaber er kendt for deres fugtende og beroligende egenskaber, samt man også finder niacinamide og c-vitamin, som er to power ingredienser, der er fantastiske til blandt andet at udjævne hudtonen, mindske fine linjer og modvirke aldringstegn.

Et andet meget populært produkt til den perfekte base er deres Artless Glow Base som er et multifunktionelt produkt, som både er en primer og en let solcreme med SPF50+. Primeren er utrolig let i konsistensen og giver huden en fantastisk finish med en masse glød. Primeren indeholder milde botaniske ingredienser såsom hybenkerne, timian ekstrakt, havemerian ekstrakt og pebermynte ekstrakt, som giver en masse fugt og næring samt forbedrer hudens elasticitet. Heimish Artless Glow Base er perfekt til at anvende under makeup eller alene, da den virker udjævnende og får huden til at se ensartet hud. Den giver en naturlig glød til huden og er uundværlig selv når du ønsker makeup frie dage.

Hvis du er blevet interesseret i at prøve nogle af Heimish gode produkter så har vi et stort udvalg af Hemish hos Surisuri, og vi vil altid gerne vejlede dig til at finde det rette Heimish produkt til din hudtype.