Blogindlæg

surisuri's guide til gravidvenlige K-Beauty produkter

Hos surisuri går vi meget op i at levere den bedste hudpleje til vores kunder, derfor har vi skræddersyet to fulde hudplejepakker til gravide.

Fallback Contact
Af Demet Karaca, produktspecialist · Opdateret d. 29. august 2023
Whitagram Image 22 scaled aspect ratio 800 600 800x588

Du planlægger måske at blive gravid, eller også har du for nylig opdaget to streger på graviditetstesten. Derfor er det en rigtig god ide, at rydde lidt op i kosmetik- og hudplejeskuffen, for det er ikke alle indholdsstoffer der er lige gode under en graviditet. For nu er det ikke kun dig det handler om, men en lille baby i maven, som kan blive påvirket af forskellige stoffer. Små doser kemikalier kan være nok til at ændre nogle balancer i kroppen, som kan være skadelig for graviditetsforløbet og den lille.

Hos surisuri går vi meget op i at levere den bedste hudpleje til vores kunder, derfor har vi skræddersyet to fulde hudplejepakker til gravide.

Vi kontrollerer løbende vores hudplejeprodukter for problematiske stoffer for gravide, derfor kan du med et roligt sind og uden bekymring håndplukke produkter i blogindlægget, som passer bedst til din hudtype og behov.

De stoffer, som vi har taget udgangspunkt i, er udgivet på Miljøstyrelsens hjemmeside under temaet ”gravid”, hvor de har udarbejdet: Minileksikon – kend kemien. Derfor er vores produkter nøje udvalgt til den gravide krop – fri for hormonforstyrrende stoffer, parabener, allergifremkalende stoffer, ptalater og syntetisk parfume.

Produkterne indeholder ingen syntetisk parfume eller allergifremkaldende parfumestoffer.

Et par af produkterne indeholder naturlige æteriske olier, som godt kan have en mild duft. Da det ikke er alle gravide, der ønsker produkter med duft i, har vi markeret de produkter, der indeholder æteriske olier: du finder et * i starten af produktnavnet under hver pakke.

Vi anbefaler til enhver tid, at den gravide altid konsulterer med egen læge før brug af både kosmetik og hudplejeprodukter.

Vi er alle meget forskellige ifht. modtagelighed overfor forskellige stoffer, allergier, sensitivitet, hudproblemer/hudsygdomme, ødelagt hudbarriere m.m. og graviditet kan også give en række ændringer i huden såsom urenheder og pigmentforandringer pga. den ændrede hormonbalance. Derfor vil det i første omgang være en god ide, at tale med egen læge i forbindelse med din graviditet, hududfordringer og hudpleje.

Vi er altid klar til at besvare jeres spørgsmål vedr. vores produkter. Hvis du har yderligere spørgsmål vedr. graviditetspakkerne, er du velkommen til at skrive til os på: info@surisuri.dk

Pakke 1: Normal/tør/sensitiv hud

Pakke 2: Kombineret/fedtet/uren hud

Disclaimer: Hvis du har medicinske spørgsmål omkring din hudtilstand, skal du tale med din hudlæge. Dette blogindlæg understøttes af videnskabelige viden og erfaringer, og er blot en guide til oplysning, selvhjælp og gode hudplejerutiner til gravidvenlig hudpleje. Indlægget er dog ikke en erstatning for professionel og medicinsk rådgivning, diagnose eller behandling.