Øjenmasker

Øjenmasker (eye patches) er det bedste og hurtigste quick fix for huden under øjnene. De afhjælper straks mørke rander, fine linjer og hævede øjne, ved at tilføre området en masse fugt og næring.

Øjenmaskerne er målrettet forskellige behov, det kan være mørke rander, fine linjer, hævede øjenomgivelser mm. Find dine favoritter her under.

24K Gold & Peptide Solution Ampoule Eye Patch Advanced Snail Hydrogel Eye Patch Agave Cooling Hydrogel Eye Patch Aura Quartz Hydrogel Eye Zone Mask – Iridescent Lavender Bat Eye Mask Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch Black Pearl Eye Gel Patch Black Tea Time Reverse Eye Patch Bulgarian Rose Water Hydrogel Eye Patch Cera Peptide Eye Cream Patch 2 stk. Chamomile Lightening Hydrogel Eye Mask Collagen Eye Gel Patch Collagen Q10 Hydrogel Eye Patch Collagen Water Full Hydrogel Eye Patch Gold & Royal Jelly Mask Pack Eye Patch Gold Hydrogel Eye Patches 3 stk. Gold Snail Eye Patches Green Tangerine Vita C Eye Gel Patch Green Tea Eye Gel Patch Hyaluronic Gel Eye Patch Matcha Biome Hydrogel Eye Patch Panda Eye Essence Mask Pearl & Shea Butter Mask Pack Eye Patch Phyto Plump Collagen Eye Gel Patch

Eye patches fra surisuri

Øjnene er noget af det mest sårbare på vores krop, og det samme gælder faktisk den hud, der er lige omkring øjnene. Derfor bør vi også bruge cremer, olier og masker, som rent faktisk er designet til lige præcis dette meget sensitive område. Med koreansk hudpleje, nærmere bestemt øjenmasker og eye patches baseret på naturlige ingredienser, kan du få en sund og spændstig hud under øjnene og undgå klassiske problemer som posede øjne, sorte rander og hævede områder.

Brug eye patches til den følsomme hud under øjnene

Helt præcist så går eye patches ind og giver både fugt og næring området omkring øjnene. Typisk er det udformet som en dråbeformet patch, der lægges på huden i 15-20 minutter ligesom med en ansigtsmaske, for derefter at slutte af med at duppe den resterende essens ind i huden. En øjenmaske er dog ikke kun begrænset til at blive brugt under øjnene; du kan påføre dem på kinderne, linjerne omkring munden, panden eller halsområdet.

Gør øjenmaske til en fast del af dine rutiner

Det er vigtigt, at vi passer godt på vores øjne – herunder huden omkring øjnene. Det kan nemlig meget hurtigt blive irritabelt, hvis der ikke er den rigtige balance i huden, og det kan i høj grad påvirke, hvor tilpas vi føler os. Det gode ved de fleste af vores produkter er, at man ikke skal vente i lang tid på at se resultater. Mange af vores løsninger af såkaldte quick fix-løsninger, som virker med umiddelbar effekt.

Vi anbefaler dog alligevel, at du gør øjenmaske og eye patches til en fast del af dine hudplejerutiner for en god ordens skyld. Alle vores produkter består af sunde og naturligt nærende ingredienser, som har en særdeles positiv langsigtet effekt. Vores sortiment er designet efter hvad der benyttes i koreansk hudpleje, og her er alle produkter skabt med henblik på den langsigtede helbredseffekt.

Koreansk eye patch – fra pirater til sund hud

En eye patch er noget, som de fleste vil forbinde med pirater, og selv Googles resultater synes at være i tvivl om hvorvidt der snakkes om fashionable accessoires til havets skurke, eller den velkendte, koreanske hudpleje. Det er ikke noget problem at få hud til at se sund ud med makeup, men det kræver mere arbejde, hvis din hud både skal være sund og se sund ud. Det er her, koreansk hudpleje kan gøre noget ekstra for dig, hvis du vil have et naturligt sundt look. De sunde ingredienser nærer huden og bygger den op, som den burde være bygget op med alt godt fra naturen.

Vores produkter indeholder ikke alle mulige tilsætningsstoffer, som kan være skadelige og giftige. Koreansk hudpleje bestræber sig på at være helt fri for blandt andet parabener og ftalater, og derfor vil størstedelen af vores udvalg være komplet fri for disse. Hos Surisuri er vores mål at gøre din hud sund og naturlig helt uden brug af kunstige ingredienser.

Øjenmaske og eye patches som en del af din 10-trinsrutine

Koreansk hudpleje er en ret unik rutine, som består af mange forskellige trin, som alle har til formål at gøre din hud så sund og ungdommelig som muligt. Den består af 10 forskellige trin, fordi der ingen smutveje er til den både smukke og sunde hud. Vi giver dig her den hurtige version af, hvordan du kommer i mål med din 10-trinsrutine inden for koreansk hudpleje – og den indeholder naturligvis øjenmaske og eye patches.

Trin 1-3: Start med grundig rensning

Første trin i den 10-trins lange proces er en overfladisk rensning af makeup og deslige. Herefter foretager du en mere dybdegående rensning, som ikke kun fanger de overfladiske urenheder. Til sidst slutter du i renseprocessen af med en eksfoliering, så alle de døde hudceller fanges, og der ikke er noget som helst snavs tilbage på huden. Det giver de absolut bedste betingelser for næringsstofferne i blandt andet din øjenmaske til at trænge ind og gøre en forskel.

Trin 4-8: Tilfør næring og skab balance

Det er i disse 5 trin, at den sunde hud bygges op med gode næringsstoffer, der trænger ind i huden. Du skal her bruge serum, toner, essens og olier, som alle selvfølgelig er naturlige og brygget ud fra klassiske asiatiske opskrifter. Der findes mange forskellige udgaver af hver slags, og det gælder om at finde den, der passer til dine behov og din hudtype. Vi sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp til at designe den perfekte koreanske hudpleje. Husk også at benytte øjenmaske og eye patches, så huden omkring øjnene ikke glemmes.

Trin 9-10: Beskyt huden fremadrettet

Nu har du egentlig behandlet din hud med alle de gode stoffer, du kunne. Nu gælder det om at bevare effekten i så lang tid som muligt, og derfor bør du bruge en ansigtsmaske til at lægge en beskyttende hinde. Derudover bør du altid bruge solide mængder af solcreme, da solen er din værste fjende, når du vil have sund og flot hud. Og jo – solen går også igennem skyerne.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at finde de bedste produkter inden for øjenmasker og eye patches, så ring eller skriv endelig til os.