Blogindlæg

Hvad er toner pads?

Mange ved måske ikke hvordan man bruger toner pads. Derfor vil vi komme nærmere ind på brugen af toner pads i dette blogindlæg.

En toner pad er helt forenklet blot en bomuldsrondel gennemvædet i en toner eller essens. Toner pads er derfor en yderst praktisk måde hurtigt og nemt, at tilføre fugt og pleje til huden.  

Fallback Contact
Af Ditte Carline · Opdateret d. 5. juni 2024
Toner pads

Hvad er toner pads?

Mange ved måske ikke hvordan man bruger toner pads. Derfor vil vi komme nærmere ind på brugen af toner pads i dette blogindlæg.

En toner pad er helt forenklet blot en bomuldsrondel gennemvædet i en toner eller essens. Toner pads er derfor en yderst praktisk måde hurtigt og nemt, at tilføre fugt og pleje til huden.

Så ligesom toner og mists, så har toner pads til formål at tilføre huden en masse fugt og næring, der alt sammen er med til at danne en sund og velfungerende hudbarriere.

En toner pad indeholder oftest, men ikke altid, en eksfolierende ingrediens. Det ses f.eks. i form af BHA (beta hydroxy syre), AHA (alpha hydroxy syre), PHA (polyhydroxyacid/lactobionsyre), og LHA.

Hvordan bruger jeg toner pads?

En toner pad anvendes ligesom man ville bruge en traditionel toner på en vatrondel. Nogle toner pads har en grovere side, og en fin side. Den grove side kan med fordel bruges til at eksfoliere huden, og derefter duppe let på huden med den fine side af rondellen, så huden får tilført fugt og beroligende pleje.

Toner pads som spotbehandling

Hvis huden har brug for en mere intensiv pleje af f.eks. tørre eller irriterede områder kan disse pads også bruges som spotmasker. Tag et par tonerpads og læg dem på de berørte områder. Lad essensen trænge ind og arbejde i 5-10 min. Fjern spotmaskerne og klap let på huden for bedre absorbering.

Hvordan skal toner pads opbevares?

Toner pads skal opbevares korrekt for at bevare deres effektivitet. Hold dem i deres originale emballage og sørg for, at låget er tæt lukket for at forhindre udtørring.

Torriden DIVE-IN Low Molecule Hyaluronic Acid Multi Pad

Disse bomulds pads er vædet i en fugtgivende essence, som både vil løfte hudens fugtniveau til nye højder samtidig med, at den fungerer som et ekstra rensetrin målrettet hudens porer. Indeholder naturligt BHA fra pilebark og frugtsyre fra æblesaft, som vil tage de sidste rester af snavs, mikropartikler og forurening, som kan sætte sig dybt inde i porerne og skabe inflammation og tilstopninger. Disse multi pads skaber også et optimalt hudmiljø, som vil suge alle de gavnlige ingredienser til sig i det næste hudplejetrin, ved at efterlade huden fugtmættet og lindret.

Pyunkang Yul Essence Toner Pad

En beroligende og mild eksfolierende toner pad, som opløser overskydende talg, fjerner døde hudceller og renser porerne fri for snavs. Indeholder BHA fra pilebark som er et naturligt alternativ salicylsyre, der virker mere skånsom mod huden. En ideel tonerpad til dig, som er følsom overfor traditionel salicylsyre, men alligevel ønsker at opnå en balanceret hud gennem eksfoliering og blid rensning. Efterlader huden med en frisk, ren og beroliget følelse.

Blid BHA fra pilebark - perfekt til dig, som er følsom overfor traditionel salicylsyre

Green Tangerine Vita C Dark Spot Care Pad

Vitamin C er især kendt for dens kraftfulde anti-oxidanter, som effektivt udjævner hudtonen og modvirker pigmentering, akne-ar og solskader. Det er også kendt for at være anti-aging, da vitamin C styrker og booster hudens naturlige beskyttelse mod solstråler, dog skal solcreme selvfølgelig stadig anvendes.

Disse toner/eksfolierings pads vil hjælpe til en mere jævn hudtone. Virker yderst fugtgivende og tilfører huden med vitaminer, samt booster hudens naturlige sundhed. Ydermere afhjælper de urenheder, både de synlige og de dybtliggende. De kan benyttes både morgen og aften, og de giver hurtigt synlige resultater ved vedvarende brug.

Udjævner hudtonen og modvirker pigmentering med det høje indhold af vitamin C

Goodal Houttuynia Cordata Calming Toner Pad

Houttuynia Cordata Calming Toner Pad er infunderet med kamæleonblad ekstrakt, som giver dybdegående hydrering og lindrende pleje for at reducere rødme og irritation. Indeholder en pH-balancerende formular, som genopretter en optimal pH værdi og styrker hudens mikroflora samt naturlige forsvar mod udefrakommende bakterier, partikler og forurening. Rondellerne er certificeret med OEKO-TEX og indeholder ingen blegemidler eller unødig kemi.

Anua Heartleaf 77 Clear Pad

En eksfolierende, porerensende og beroligende tonerpad, som forsigtigt fjerner døde hudceller, opløser snavs i porerne og balancerer hudens talgproduktion med et Anti-Sebum P kompleks.

Heartleaf 77 Clear Pad er del af ANUA’S populære Heartleaf-hudplejeserie, som indeholder kamæleonbladekstrakt der er kendt for sine anti-inflammatoriske, helende og reparerende egenskaber. Med hele 77 % kamæleonbladekstrakt vil disse tonerpads mindske hudirritationer, mindske rødme og fremskynde hudens helingsproces. Den har også et naturligt indhold af polyfenoliske flavonoider, som er effektive antioxidanter, der neutraliserer frie radikaler, forebygger oxidativ stress og holder hudcellerne sunde.

Særligt udviklet til kombineret, fedtet og sensitiv hud!

Anua Birch Moisture Boosting Pad

Giv din hud et forfriskende og fugtboostende touch med disse tonerpads, der samtidig fjerner overskydende snavs og talg fra huden og porerne. Indeholder 70% birketræsaft, som hjælper med at tone, hydrere og genoplive huden. Med en balancerende effekt på hudens pH-værdi, vil disse pads også styrke hudens naturlige syrekappe og bidrage til en stærk hudbarriere med en sund og balanceret mikroflora. Efterlader huden ren, frisk og let afkølet.

Formularen indeholder et Anti Sebum P complex og triple hyaluronsyre, som balancere hudens talg- og fugtniveau. Anti Sebum P vil især arbejde omkring T-zonen for at reducere overdreven talgproduktion samtidig med at den holder porerne rene og fri for ophobninger. Hyaluronsyre optræder i 3 størrelser, som absorberes i huden i forskellige dybder, for at genskabe hudens elasticitet og fylde.

Forfriskende og fugtboostende tonerpads

Mizon Pore Fresh Peeling Toner Pad

Disse essens-berigede peelende tonerpads fjerner de sidste rester af snavs og giver en blid eksfoliering med naturlig udvundet AHA, BHA og PHA-ingredienser. Huden bliver frigjort fra døde hudceller, mikropartikler og luftforurening der sætter sig på hudens overflade og dybt inde i porerne. Pore Fresh Peeling Toner Pad findes i to versioner - ‘moisture’ og ‘calming’ der er kompatibel med hhv. tør/dehydreret eller fedtet/uren hud.

Disse tonerpads har sebum regulerende, antimikrobiel og anti-inflammatoriske egenskaber, som er skræddersyet til at pleje kombineret, fedtet og uren hud. Med et naturligt ingredienskompleks, som består af tea tree olie, heksehassel og lakridsrod, vil toneren forebygge tilstopning af porerne og have en naturlig desinficerende effekt, som dræber akneforårsagende bakterier.

So Natural Black Clay Sebum Pads

Black Clay Sebum Pads er eksfolierende tonerpads, som er nemme og praktiske at anvende i hverdagen. De er skræddersyet til at pleje fedtet og kombineret hud, hvor der dagligt opleves for meget talg på hudoverfladen, som får huden til at føles klæbrig og fedtet. Med enkelte strøg af rondellen, vil huden plejes i dybden med aktive ingredienser, som vil balancere hudens syntese af sebum, mens formularens syrlige pH på 5,1 vil styrke hudens syrekappe og forebygge mod bakterievækst og tilstopninger.

Disse tonerpads indeholder både PHA og BHA, som giver en effektiv peeling af døde hudceller, opløser talg i porerne, forebygger hudorme og renser huden fri for snavs. Indeholder det aktive stof silica, som undertrykker hudens udskillelse af for meget talg og giver samtidig en matterende effekt, som får huden til at se ensartet og klar ud. Grøn te ekstrakt fugter huden, beskytter hudcellerne mod frie radikaler og sørger for at holde huden smidig og blød.

Effektiv peeling af døde hudceller, opløser talg i porerne, forebygger hudorme og renser huden fri for snavs

Pyunkang Yul Calming Toner Pad

Pyunkang Yul Calming Toner Pad giver et ekstra løft i din hudplejerutine med både eksfolierende, tonende og fugtgivende fordele. Disse tonerpads er primært udviklet til kombineret og fedtet hud, da de er beriget med hvid pilebarkekstrakt som balancerer hudens talgproduktion og reducerer talgudskillelse i løbet af dagen, så huden føles mindre fedtet og klistret.

Indeholder fem forskellige beroligende aktiver afledt af lægeurten centella asiatica for at berolige og lindre hudirritationer, rødme inflammation. Bambusekstrakt og provitamin B5 giver en eksklusiv beroligende og reparerende effekt, som får huden til at slappe af og fornyer sig selv med friske hudceller. 5 slags hyaluronsyrer fylder huden med fugt som holder huden hydreret og frisk hele dagen.

Udviklet til kombineret og fedtet hud, da de er beriget med hvid pilebarkekstrakt som balancerer hudens talgproduktion

Neogen Dermalogy Real Cica Pad

Disse pads er formuleret med en hudvenlig pH, og så er de gennemvædet i en koncentreret formular, der hovedsageligt består af planteekstrakter fra centella asiatica planten. Planteekstrakterne er utrolig effektive mod rødme og inflammation, samt har anti-bakterielle og helende egenskaber. Dette betyder hurtigere heling og færre urenheder, imens din hud beroliges og repareres.

Indeholder også PHA, hyaluronsyre og ceramider. PHA er blevet super populært for dens evne til kemisk at eksfoliere huden, uden at skabe irritation. Hyaluronsyre og ceramider går i de dybere hudlag, hvor de både fugter og fastholder fugt i længere tid, hvilket styrker og reparerer din hudbarriere.

Freeup Peaceful Skin Soothing Pad

Peaceful Skin Soothing Pad er en vegansk tonerpad, som er udviklet til at give huden beroligende og afstressende pleje med lindrende aktiver. Disse tonerpads er oplagte at bruge i starten af din hudplejerutine, for at skabe ro og balance til sart og reaktivt hud. Giver masser af komfort og kærlighed til huden og genoplader huden med fugt, vitaminer og mineraler.

Stjerneingredienserne i formularen er lægeurten centella asiatika samt 3 kraftfulde aktiver - madecassoside, madecassic acid og asiatic acid. Disse ingredienser er den perfekte kombination til at pleje sensitiv hud, da de har hudhelende, regenererende og dybdegående lindrende fordele. Sammen vil de reducere udseendet af rødmosset hud, lindrer irritationer, kløe og inflammation forårsaget af hudproblemer som feks. eksem og rosacea.

Skab ro og balance til sart og reaktivt hud

Freeup Victory Blemish Clear Pad

Victory Blemish Clear Pad er en vegansk tonerpad, som indeholder salicylsyre (BHA) for at komme bumser og hudorme til livs. Disse tonerpads er en lidt mere koncentreret version af Wonder Pore Clear Pad, og er beregnet til moderat akneudsat hud. BHA har en stærk eksfolierende effekt, som opløser døde hudceller, fjerner overskydende talg og forebygger formeringen af akne-bakterier.

Formularen er beriget med æble ekstrakt, papaya og blommeekstrakt, som indeholder naturlige frugtsyrer. Mens BHA har fremragende porekontrollerende og talgbalancerende effekter vil frugtsyrer (AHA) peele hudens overflade og fremskynde hudens celleomsætningen for at danne nye og friske hudceller. Dette er med til at mindske ujævnheder og skaber en glattere hud med en fornyet udstråling. Samtidig har AHA en forebyggende effekt mod dannelsen af akne-ar grundet dets cellefornyende effekt.

Eksfoliering til moderat akneudsat hud