Lermaske

Lermasker er med til at trække overskydende sebum fra porerne og virker afbalancerende på sebumproduktionen, så huden bliver mindre fedtet og skinnende. Lermasker stimulerer også blodcirkulationen, og efterlader huden renser men uden at udtørre huden.

All Clean Pink Clay Purifying Wash Off Mask Blackberry Complex Glow Wash Off Pack Calming Pore Clear Wash Off Pack Cica Tea Tree Soothing Wash Off Pack Lemon Niacinamide Glow Wash Off Pack Mugwort Clay Mask Poreless Clarifying Charcoal Mask Rose Hyaluronic Hydra Wash Off Pack So Vegan Ginger Clay Mask Super Matcha Pore Clean Clay Mask Vegan Rose Hyaluronic Hydra Wash Off Mask Special Gift Set

En lermaske er en maske, som anvendes for at opnå en pænere, renere og mere fugtet hud. Det unikke ved en lermaske er naturligvis, at man benytter ler i stedet for andre ingredienser og det er derfor et naturligt produkt, som formår at efterlade huden mindre fedtet og skinnende.

En lermaske har en særdeles positiv effekt på hudens produktion af sebum. Med en lermaske skabes der balance i huden, da den trækker overskydende sebum væk fra porerne. Vi har her på siden samlet et stort udvalg af lermasker, så du kan finde lige præcis det mærke og produkt, der passer bedst til din hud og dine behov.

Fælles for dem alle er, at produkterne er naturlige og uden tilsætningsstoffer, som på sigt kan skade huden. Du kan med fordel bruge en lermaske, som en del af din 10-trinsproces med koreansk hudpleje, da konceptet går godt i spænd med ideologien bag den asiatiske måde at pleje huden på. Hvis du har brug for vejledning til at finde det rette produkt til din huds behov, sidder vi klar til at hjælpe dig.

Stort udvalg: Lermasker til dine behov

Vi har samlet forskellige lermasker fra forskellige brands, så du kan gå med dit favoritbrand eller opdage et nyt. Hvis du før har prøvet koreansk hudpleje, kan du helt sikkert genkende nogle af de brands, du finder her på siden. Vi har eksempelvis ofte lermasker fra Innisfree, So Natural og Isntree i vores udvalg og det er mærker, som du måske er blevet bekendt med, hvis du er interesseret i naturlige produkter til din hud.

Priserne varierer på de forskellige brands, men det er bestemt også muligt at finde en lermaske til en god og budgetvenlig pris. Indimellem kører vi også tilbud og så kan du være heldig at finde en ekstra god lermaske til under normalpris.

Må den ikke indeholde parfume og skal den være silikonefri? Så har du med vores filterfunktion, mulighed for at sortere dig frem til det helt rette match for dig. Udover silikone og parfume kan du blandt også bestemme, om der skal være alkohol i, om den skal være vegansk og hvilket brand den skal komme fra, hvis du har særlige præferencer.

Sådan påfører du en lermaske

En lermaske er meget simpel at påføre – også selvom ler kan lyde som noget klistret stads. I forhold til påføring adskiller produktet sig nemlig ikke specielt meget ud fra de mere klassiske masker, som du også lægger på huden ved at fordele den med hænderne eller en pensel, hvorefter du lader den tørre ind. Lermasker er ikke en såkaldt sheet maske, hvor masken er dannet, før man placerer den på huden.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt der opstår luftlommer, når du påfører en lermaske. Vær dog alligevel grundig og omhyggelig, når du påfører masken, så du er sikker på, at masken bliver fordelt over hele huden. Påfør ikke et alt for tykt lag af lermasken, da det ikke er nødvendigt for at opnå den optimale effekt af produktet, medmindre andet er angivet på produktet. Når din lermaske er påført, skal du vente cirka 10-15 minutter på, at den har sat sig helt og er tør.

Herefter kan du med lunkent vand fjerne masken og derefter nyde resultatet af en ren og fugtet hud. Det anbefales altid, at man læser produktvejledningen, så man er sikker på, at man anvender produktet korrekt og dermed for det maksimale ud af sit produkt.

Lermaske som en del af koreansk hudpleje

Vi anbefaler, at man ved brugen af en lermaske går all-in, med en fuld koreansk hudplejerutine, for at få de bedste langsigtede resultater. Koreansk hudpleje handler om, at man med naturlige og rene produkter giver huden en fantastisk glød, som holder i længden og som får din hud til at se yngre ud. Man kan godt kalde det en anti-age effekt – bare med naturens egne goder og ingredienser.

Koreansk hudpleje består egentlig af 10 trin, men vi har her kortet dem ned til 3 processer, som du skal igennem, når du vil give dig selv den store omgang med en fuld koreansk hudplejerutine.

1. Rensning af huden

Før du går i gang med din lermaske og alle de andre gode næringsstoffer, som man påfører huden, skal den renses godt med både vand- og oliebaserede produkter. Fjern først overfladiske makeup-rester og andet snavs, hvorefter du kan gå i dybden. Slut af med en eksfoliering af din hud, så alle døde hudceller fjernes. Huden er nu klar til at modtage de næringsrige produkter.

2. Påfør de gode næringsstoffer

Du skal nu påføre olier, masker, serum, toner og essenser for at opnå en sund hudbalance og en skinnende glød. Det kræver en del produkter, men du kan finde dem alle her på siden og vi sidder klar til at hjælpe dig hvis du er tvivl. Du behøver ikke anvende alle produkter, men det anbefales, hvis du vil gøre det på den koreanske måde. Følg instrukserne på hver produkt for at sikre optimal effekt. Det er også i dette trin, du påfører din lermaske.

3. Beskyttelse af huden

Når du har fyldt på med de gode næringsstoffer, handler det om at bevare effekten langsigtet. Til det anbefales masker med en beskyttende hinde samt solcreme. Solen er noget af det værste man kan udsætte huden for, og du bør derfor altid bruge solcreme – selv når det er overskyet.