Swanicoco

Swanicoco blev grundlagt i 2004 er nu et af Koreas førende hudplejebrands indenfor naturbaseret hudpleje, med særlig fokus på innovative age-defense ingredienser.

Swanicoco har en stærk filosofi om at formulere produkter der opnås fra første klasses kvalitet af råvarer. Samtlige produkter fra Swanicoco består af 90-100 % naturlig oprindelse og er en hybrid mellem naturlige og dynamiske ekstrakter fra planter og bioteknologiske ingredienser udvundet fra fermenteringsprocesser samt vækstfaktorer.

Swanicoco - historien bag

Swanicoco blev grundlagt i 2004 og startede med simple naturlige hjemmerørte hudplejeprodukter. Brandet er vokset drastisk siden og er nu et af Koreas førende hudplejebrands indenfor naturbaseret hudpleje, med særlig fokus på innovative age-defense ingredienser.

Swanicoco har en stærk filosofi om at formulere produkter der opnås fra første klasses kvalitet af råvarer. Alle produkter fra Swanicoco består af 90-100 % naturlig oprindelse og er en hybrid mellem naturlige og dynamiske ekstrakter fra planter og bioteknologiske ingredienser udvundet fra fermenteringsprocesser samt vækstfaktorer.

Swanicocos produkter er dermatologisk testetog er fri for kedelig kemi herunder syntetisk parfume, kemiske konserveringsmidler, alkohol, mineralolie og parabener. Pordukter fra Swanicoco er derfor perfekt til dig med sart, følsom hud og naturligvis også til dig, der blot ønsker at beskytte din hud bedst mulig.