Blogindlæg

surisuri's miniguide til eyepatches: hvilke er gode til hvad?

Eyepatches er små masker, der typisk er lavet af et hydrogel-materiale, som er gennemvædet i serum eller essens, og indeholder høje koncentrationer af gode aktive ingredienser.Eyepatches er lavet til at passe perfekt til øjenomgivelsern.

Fallback Contact
Af Demet Karaca, produktspecialist · Opdateret d. 3. august 2023
COSRX Advanced Snail Hydrogel Eye Patch aspect ratio 800 600 800x588

Hvad er eyepatches?

Eyepatches er små masker, der typisk er lavet af et hydrogel-materiale, som er gennemvædet i serum eller essens, og indeholder høje koncentrationer af gode aktive ingredienser. Eyepatches er lavet til at passe perfekt til øjenomgivelserne med deres dråbeform.

Hvad hjælper eyepatches på? 

Huden omkring øjenene er meget tyndere og mere sart end huden i resten af ansigtet. Derfor har huden brug for ekstra beskyttelse imod sol, dehydrering og andre faktorer som kan fremskynde aldringstegn. Øjenomgivelserne er et af de første steder, hvor huden vil få tørhedslinjer som vil udvikle sig til fine linjer, rynker, poser og mørke rander. Dette er dog ganske almindeligt, og kan skyldes flere forskellige faktorer. Der er dog altid en løsning på problemet, og der kan eyepatches være en god løsning!

Hvordan anvender jeg eyepatches?

De fleste eyepatches er små dråbeformede gel masker, som er tilpasset til huden under øjet. Eyepatches påføres under øjet, lige under den nederste vippekant, med den pincet eller spatel der medfølger, og skal sidde på huden i cirka 15-30 minutter. Det resterende essens eller serum masseres forsigtigt ind i huden med fingerne. Eyepatches kan anvendes hver dag eller efter behov. Eyepatches kan også anvendes på smilerynker, eller på bekymringsrynken imellem øjenbrynene.