Blogindlæg

Ingrediens fokus: Propolis

Propolis har rigtig mange gode egenskaber, en af de vigtigste er dens anti-inflammatoriske og mikrobielle virkning, som medfører at propolis har fantastiske sårhelende egenskaber, som kan bruges til at behandle mindre sår, skrammer og forbrændinger.

Fallback Contact
Af Demet Karaca, produktspecialist · Opdateret d. 3. august 2023
Cosrx propolis light ampoule 1 aspect ratio 800 600 800x588

Hvad er propolis?

Propolis produceres af bier, og er kendt for at lindre og berolige inflammeret og svækket hud.

Dens antimikrobielle egenskaber hjælper med at forebygge forekomsten af bumser og hudorme, samtidig med at den virker kløestillende og fugtgivende.

Udover sin kraftfulde hydrerende effekt, er den også kendt for at være en stærk anti-inflammatorisk komponent, der heler stresset hud, reducerer rødme og irritation.

Hvilke egenskaber har propolis?

Propolis har rigtig mange gode egenskaber, en af de vigtigste er dens anti-inflammatoriske og mikrobielle virkning, som medfører at propolis har fantastiske sårhelende egenskaber, som kan bruges til at behandle mindre sår, skrammer og forbrændinger.

Propolis antibakterielle egenskaber kan også bekæmpe aknebakterier, imens de fugtgivende og sårhelende egenskaber hjælper med at reparere huden hurtigere efter akneudbrud.

Hvem kan anvende propolis?

Produkter med propolis kan anvendes dagligt, både morgen og aften. Propolis giver fugt til dem med tør hud, og kan også anbefales fedtet hud, da propolis kan virke absorberende, propolis kan ligeledes være nyttig i en anti-age rutine.

COSRX Full Fit Propolis 

Sort bipropolis og honningekstrakt er en suveræn kombination til pleje af sensitiv hud eller aknepræget hud, som har let ved at blusse op og skabe inflammation. Sammen giver de en beroligende effekt, der mindsker betændelse, kløe og rødme, så huden genvinder en mere jævn og ensartet udstråling.

Some By Mi Propolis B5 Glow

Med et højt indhold af propolisekstrakt, provitamin B5, manuka honningekstrakt, tea tree samt Some By Mi’s signaturingrediens Truecica™, tilfører serien en lindrende anti-inflammatorisk effekt, som balancerer og dulmer rød, irriteret, overaktiv og sart hud.

Denne kombination er særlig god til fedtet og aknepræget hud, og sart og tør hud med en svækket hudbarriere.

So Natural Honey Calming Glow

Stjerneingredienserne i denne serie er honningekstrakt, 3 typer af propolis og royal jelly ekstrakt, der er kendt for at berolige, fugte, styrke og opstramme huden. Sammen har de en stærk helende kraft og anti-inflammatoriske egenskaber, der mindsker urenheder og irritation