Blogindlæg

Ingrediens fokus: Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en af de stærkeste fugtgivende ingredienser som binder 1000 gange sin egen vægt i vand. Hyaluronsyre giver øjeblikkelig hydrering til huden, og udfylder fine linjer og ujævnheder, så huden får et mere fyldigt og ”plump” udseende.

Fallback Contact
Af Demet Karaca, produktspecialist · Opdateret d. 5. juni 2024
Jumiso waterfull hyaluronic acid cream 2 aspect ratio 800 600 800x588

Hvad er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er en af de stærkeste fugtgivende ingredienser som binder 1000 gange sin egen vægt i vand. Hyaluronsyren giver øjeblikkelig hydrering til huden, og udfylder fine linjer og ændre ujævnheder, så huden får et mere fyldigt og ”plump” udseende.

Mange af vores produkter indeholder op til 5 forskellige hyaluronsyrer, der varierer i størrelse og molekylevægt. De forskellige størrelser af hyaluronsyrer skaber en effektiv og dybere absorbering af fugt og næring i huden.

Hyaluronsyre hjælper desuden også med at ensarte ujævnheder på huden og kan også hjælpe med at øge kollagenproduktionen i huden, samt virke styrkende og gøre huden mere modstandsdygtig.

Hvad gør hyaluronsyre for huden?

Efterhånden som huden ældes, vil vores naturlige hyaluronsyrer niveauer i huden blive opbrugt og det vil betyde tab af fugt i huden og give en mere tør og ujævn hud.

Når man tilføjer hyaluronsyre til huden vil det virke som en svamp som tiltrækker fugt for at booste hydreringen på hudens overflade og vil efterlade huden fyldig og hydreret.

Hvad er et tegn på at huden mangler hyaluronsyre?

Hvis huden mangler hyaluronsyre vil det afspejle sig på huden i form af rynker, manglede glød og huden vil virke tør og slap. Derfor kan det være en fordel at anvende hudplejeprodukter med hyaluronsyre, hvis man ønsker at genvinde hudens elasticitet og fugt.

Hvordan bruger man hyaluronsyre?

Som med de fleste andre hudplejeprodukter vil du opnå de bedste resultater, hvis du anvender hyaluronsyre regelmæssigt.

Produkter med hyaluronsyre kan anvendes både morgen og aften, efter du har anvendt et produkt som indeholder hyaluronsyre er det en god ide at anvende en ansigtscreme efterfølgende for at sørge for at fugten bliver låst inde.