Blogindlæg

Ingrediens fokus: Grøn te

Grøn te er fyldt med polyphenoler, som er stærke antioxidanter der hjælper med at reducere tidlige aldringstegn. Den er samtidig en fantastisk akne-reducerende ingrediens, som dæmper betændelse, inflammation og irritation.

Fallback Contact
Af Demet Karaca, produktspecialist · Opdateret d. 5. juni 2024
Beauty of joseon green tea serum aspect ratio 800 600 800x588

Hvad er grøn te?

Grøn te er botanisk afledt af blade og knopper fra teplanten Camellia Sinensis.

Grøn te er fyldt med polyphenoler, som er stærke antioxidanter der hjælper med at reducere tidlige aldringstegn. Den er samtidig en fantastisk akne-reducerende ingrediens, som dæmper betændelse, inflammation og irritation.

Antioxidanterne virker anti-inflammatorisk og beroligende, som vil modvirke rødme og irritation. Det høje indhold af antioxidanter virker samtidig cellereparerende og mindsker oxidativ stress, som er med til at forebygge tidlige aldringstegn.

Grøn te virker balancerende på hudens fedt- og fugtniveau og er derfor fantastisk, hvis du døjer med dehydreret eller fedtet hud.

Hvilke egenskaber har grøn te?

Grøn te har en beskyttende evne på huden, da den indeholder antioxidanter, som fjerner frie radikaler forårsaget af miljømæssige faktor, såsom UV-stråling og forurening.

Grøn te kan også minimere tegn på aldring, og reducerer tegn på solskader, som hyperpigmentering, ujævn hudtekstur og fine linjer.

Grøn te har også en god evne og effekt til at reducere hudens talgniveau, og sammen med anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber, er produkter med grøn te særdeles velegnet til akne og fedtet hud.

Grøn te har beroligende egenskaber, som vil modvirke rødme og irriteret hud, samt god virkning på eksemramt hud.

Hvem kan anvende grøn te?

Produkter med grøn te kan anvendes og anbefales til de af de fleste hudtyper, men er især gode til fedtet/kombineret hud.

De bedste produkter med grøn te fra Isntree

Med 80% grøn te ekstrakt fra den populære Jeju ø i Korea. Grøn te har rigtig mange kvaliteter i hudpleje, da den både er fyldt med vitaminer, polyfenoler og catheciner. Disse tre komponenter er især kendt for deres afbalancerende, anti-aging og antioxidante virkning, som mindsker oxidativ stress, og fremmer en sund samt spændstig hud.

Simpel 3-trins rutine med grøn te