Blogindlæg

Dybe, rodfæstede bumser & cystisk akne

Der findes et utal af forskellige typer akne, men vi kan hurtigt blive enige om, at cystisk akne der nærmest er rodfæstet inde i huden, kan være den mest frustrerende at behandle.

Fallback Contact
Af Demet Karaca, produktspecialist · Opdateret d. 5. juni 2024
Whitagram Image 1 scaled e1612733327702 aspect ratio 800 600 800x588

Hvad er cystisk akne?

Der findes et utal af forskellige typer akne, men vi kan hurtigt blive enige om, at cystisk akne, der nærmest er rodfæstet inde i huden, kan være den mest frustrerende type at behandle. Cystisk akne er forankret dybt i huden og er oftest hormonel eller genetisk betinget, som kan tage en evighed at behandle, og holde under kontrol.

Hvordan forebygges og behandles cystisk akne?

Traditionel hudpleje med salicylsyre (BHA), benzoyl peroxid og de mere naturlige aktive ingredienser, som f.eks. heksehassel (witch hazel) og lakridsrod, kan i de fleste tilfælde ikke forebygge cystisk akne, fordi det er begrænset, hvor dybt de penetrerer og absorberes i huden. Disse er bedre til behandling af overfladiske hudorme og bumser, som sidder udenpå epidermis (det yderste hudlag). Til behandling af cystisk akne kan det kræve, at man går dybere ind i huden.

Hvis du lider af svær akne, kan det være en god ide at konsultere med egen læge for videre behandling.

Acropass Trouble Cure

Acropass Trouble Cure

Hvad er nøglen til at behandle cystisk akne og bumser?

For at komme dybe bumser til livs, kræver det en forbedret penetration af aktive stoffer. Dette var tidligere kun muligt hos en kosmetiker eller dermatolog, indtil vi blev introduceret for et banebrydende bumseplaster, som tilhører næste generation af akne-pleje.

Acropass Trouble Cure er et banebrydende produkt, som gør det muligt at behandle dybe urenheder, på en kontrolleret og forsvarlig måde hjemme i din egen stue! Med en pris for bedste nyeste produkt i 2018 i Korea og en bestseller i det koreanske beauty marked, er Trouble Cure et effektivt alternativ til dyre ansigtsbehandlinger.

Acropass trouble cure

Hvad er mikronåleteknologi?

Acropass Trouble Cure er et unikt bumseplaster, baseret på en patenteret mikronålsteknologi, der ved hjælp af ultratynde nåle, som er hæftet på plasteret, tilfører en unik blanding af potente akne-bekæmpende ingredienser, som bekæmper bakterier og betændelse hurtigere end andre traditionelle bumseplastre og hudplejeprodukter.

Plasteret indeholder andre superkrafter som niacinamid, der forbedre mikrocirkulationen, hyaluronsyre der hjælper med at holde området fugtet og forhindrer udtørring samt peptider, som hjælper med kollagenforsyning og heling af området, hvor betændelsen og akne sidder.

Gennem disse bittesmå nåle leverer plasteret aktive ingredienser, som salicylsyre og tea tree, der bekæmper akne dybt inde i huden. I stedet for at lade ingredienserne ligge på overfladen af ​​huden, giver mikronålsteknologien altså mulighed for at akne-bekæmpende aktiver virkelig kommer dybt ind, og stimulerer ’roden’, hvor betændelsen sidder.

Hver mikronål er ekstrem tynd svarende til ca. 1/3 af hårets bredde, som kun giver et ’lille prik’ ved påsætning og en 100% smertefri oplevelse.

Mikronålene giver en midlertidig og let ’punktering’ af huden, som stimulerer hudcellerne til at helbrede sig selv. Dette sætter gang i nogle processer som stimulerer vævsopbygning, hvor huden danner mere kollagen og øger helingsprocessen. De små mikroskopiske kanaler, som mikronålene danner, tillader samtidig en øget absorbering af aktiver på op til 400% sammenlignet med traditionel aknepleje, der udelukkende smøres på hudens overflade.

En øget penetrering af aktive stoffer kombineret med en øget vævsopbygning grundet nålene, gør Trouble Cure til et effektivt alternativ mod pleje af dybe, rodfæstede bumser og akne.

Disclaimer: Hvis du har medicinske spørgsmål omkring din hudtilstand, skal du tale med din hudlæge. Dette blogindlæg understøttes af videnskabelige viden og erfaringer, og er blot en guide til oplysning, selvhjælp og gode hudplejerutiner til cystisk akne. Indlægget er dog ikke en erstatning for professionel og medicinsk rådgivning, diagnose eller behandling.