Ansigtsolie

Black Rice Facial Oil Oil Organic Flowers Facial Oil Deep Rich Organic Golden Jojoba Oil Organic Neroli Brightening Facial Oil Organic Rose Hip Oil The Retinol 0.5 Oil

Hvad er ansigtsolie?

Ansigtsolier består ofte af flere forskellige slags nærende olier, samt andre gode ingredienser, som bl.a. fugter og beroliger huden. Særligt populær, er jojoba olie, der er kendt for at efterligne hudens naturlige olie, der balancerer og reducerer hudens overproduktion af olie. Olier indeholder ofte høje niveauer af vitaminer og antioxidanter. Rose hip oil, er en anden meget populær olie, der indeholder antioxidanter og oliefedtsyre, der blødgør og fugter huden.

TIP! Ønsker man at gøre både sin ansigtsolie og ansigtscreme endnu mere nærende, kan man med fordel komme et par dråber ansigtsolie i ansigtscremen, og derefter massere det ind i huden, for maksimalt udbytte!

Vælg den rigtige ansigtsolie til din hudtype

Ansigtsolie associeres ofte med en tung formel, ubehag og poretilstoppende, hvilket gør, at mange afskygger fra at vælge den. Særligt hvis man har fedtet hud, kan det virke skræmmende at anvende en ansigtsolie, da man ikke ønsker at høre huden mere fedtet. En hud, der har tendens til at være fedtet, kan faktisk gavne af en ansigtsolie, da den kan hjælpe med at regulere produktionen af olie, samt danne en beskyttende barriere, der holder på fugten i huden.

Tør hud er kan være et tegn på fugtmangel, men fedtet hud kan også være et tegn på fugtmangel. Dette skyldes blandt andet ubalance i hudens fugtbalance, som leder til at huden forsøger at kompensere for den manglende fugt, hvilket kan give fedtet hud. Man kan derfor med fordel benytte en ansigtsolie for at genoprette fugtbalancen i huden, uanset om man har tør eller fedtet hud.

Ved at vælge den rigtige ansigtsolie kan man nyde fordelene ved en ansigtsolie uanset hudtype!

En god basisolie, velegnet til alle hudtyper, er Pyunkang Yul Oil - en ansigtsolie bestående af 7 typer plantebaserede naturlige olie som bl. a. jojoba seed oil, geranium oil, rosemary leaf oil og shea butter til at give en mild, men intensiv nærende virkning. Olien føles frisk og let på huden, absorberes hurtigt og efterlader huden stråelende og fuld af vitalitet.

En anden god alsidig ansigtsolie er Aromatica Organic Rose Hip Oil. Organic Rose Hip Oil er en premium ansigtsolie bestående af 100% hybenkerneolie af reneste kvalitet. Olien er udvundet fra økologisk dyrkning og er koldpresset, hvilket er med til at bevare dets indhold af vitaminer, mineraler og vigtige antioxidanter. Olien er eco-certificeret, som er en certificering der stiller skrappe krav til dens økologiske oprindelse, naturlighed og renhed. Hybenkerneolie er kendt for dets naturlige indhold af Retinsyre, som er en type A-vitamin, der har linjeminimerende, udglattende, opstrammende og cellefornyende egenskaber. Den er også fantastisk til pleje af uregelmæssig hudtekstur, akne-ar og pigmenteringer.

Mod tør hud, fine linjer og rynker, er Whamisa Organic Flower Facial Oil en god ansigtsolie pakket med gode lækre ingredienser. Ansigtsolien består af en blanding af arganolie, kameliafrøolie, olivenolie, hasselnøddeolie, jojobaolie, gulerodsfrøolie, natlysolie, græskarkerneolie og fermenterede botaniske ekstrakter. En let olie, der trænger lynhurtigt ind uden at fedte. Blødgør, nærer, lindrer og beskytter. Trænger ned i de dybere lag og slukker hudens tørst. Udglatter rynker og fine linjer. Giver glød, opstrammer og forbedrer elasticiteten.