Laneige

“Med over 20 års forskning har Laneige’s Water Science udviklet nogle fantastiske hudplejeprodukter for at afhjælpe forskellige hudproblemer/behov. 

Deres gennemgående ingredienser er “hydroioniseret mineralvand”, der giver hurtigere og dybere absorption og “mint water” der reducerer talg produktionen samt afhjælper forstørrede porer.”

Cica Sleeping Mask Water Sleeping Mask EX Lip Sleeping Mask EX Apple Lime Lip Sleeping Mask EX Grapefruit Lip Sleeping Mask EX Mint Choco Lip Sleeping Mask EX Berry

Hvem er Laneige?

Laneige er et sydkoreansk kosmetikmærke, der blev lanceret tilbage i 1994. Brandet har i over 25 år udviklet og undersøgt de mange muligheder, som der er inden for hudpleje for at skabe luksuriøse produkter til deres kunder. Specielt har de arbejdet med fugtbindere og deres egenskaber, som har skabt grobund for mange af deres produkter den dag i dag. Brandet bryster sig af at være ægte fugtighedseksperter, når det gælder hudpleje. Det er også derfor, at den konstante udvikling er essentiel for et mærke som Laneige – det gælder om at være på forkant.

I 2017 lancerede de deres kosmetik linje i samarbejde med Sephora, der blot udbredte og øgede den store interesse for det innovative og nytænkende brand. Samtidig har de klare værdier inden for den populære og traditionelle koreanske hudpleje, der er blevet udbredt til store dele af verden grundet de flotte og effektive resultater. Den nyeste lancering fra Laneige er udviklet med udgangspunkt i netop de samme værdier og tanker. Her er specielt deres idé om, at en gennemfugtet hud er løsningen på mange hudproblemer. Fugten skal ikke blot tilføres huden, den skal absorberes og arbejde i dybden. Det vil skabe ikke blot en kortvarig glød, men en gennemgående og synlig forskel.

Vand er nøglen til skønhed

Det er vigtigt at drikke de nødvendige mængder vand i løbet af dagen, for at forhindre kroppen i at dehydrere. Ligeledes giver det et flot og glansfuldt udtryk i huden, som er ønsket til enhver tid. De mange egenskaber bag noget så simpelt som vand, har Laneige undersøgt og implementeret, som en central del af deres produkter. Vand indeholder nøglen til en ung og flot hud. Dette udnytter brandet i deres produkter, hvor de maksimerer potentialet i kombination med deres øvrige ingredienser. Dette har skabt imponerende resultater for tusindvis af kvinder og mænd over store dele af verden.

Dette ses i deres gennemgående ingrediens hydro-ioniseret mineralvand, som skaber en hurtigere absorbering, der afhjælper en lang række forskellige hudproblemer. Derfor er eksklusivitet og kvalitet gennemgående i alle Laneige produkter, og det kan mærkes, ses og føles.

K-beauty er fremtiden

Koreansk hudpleje er en lang videnskab, som står for dybdegående og effektiv skønhedspleje. Dette sker gennem mange trin og produkter, der bruges i forsøget på at opnå den fejlfrie og perfekte hud. Ansigtsmasker er ikke noget nyt fænomen, men hvor de i den vestlige del af verden primært har optrådt som en del af en længere spa-behandling, så er det i Korea en fast del af den daglige hudplejerutine. Her er et af Laneige produkter deres sovemasker, der skaber de bedste omstændigheder for at genopbygge hudbarrieren og forstærke helingsaktiviteten. Det vil give en reparerende effekt, som afspejles i en sund hudbarriere. I modsætning til de klassiske ansigtsmasker, så er sovemasker fra Laneige i cremeform. Det gør det nemmere at påføre jævnt på huden.

Dette er gennemgående i alle Laneiges produkter, at der er tænkt over detaljerne og ingredienserne for skabe fyldestgørende og resultatskabende produkter, der tilgodeser hver enkelte kunder og deres behov. Derfor tilbyder Laneige i dag et bredt udbud af forskellige hudplejeserier og produkter

Vælg blandt andet Laneiges Water Sleeping Mask, som er kendt for at være den oprindelige sleeping mask indenfor koreansk hudpleje. Produktet har vundet flere priser, og er meget anerkendt. Alternativt kan du vælge Laneiges Cica Sleeping Mask, som er særligt god til tør og sensitiv hud.

Prisvindende læbemaske for alle

I de kolde måneder oplever mange sprukne og ødelagte læber, der er til stor gene for den enkelte. Den evige påføring af læbepomade er behjælpelig, men kommer ikke altid problemet helt til livs. Derfor kan du med fordel se nærmere på Laneiges prisvindende læbemaske. Masken kan bruges både som læbepomade, men også over natten. Dette vil give en øget pleje og skaber en film-lignende effekt på læberne. Effekten giver en glat overflade, og det forhindrer forekomsten af tørre hudflager. Denne eksklusive og effektive formel indeholder store mængder af antioxidanter. Disse læbemasker fra Laneige er en kultklassiker indenfor koreansk hudpleje, og derfor et must have til din hudplejerutine.