Whamisa

“Mærket Whamisa har lagt hjerte og sjæl i, at skabe et af de mest naturlige og rene hudplejemærker der findes. Alle produkterne indeholder kun naturlige fermenterede ingredienser, uden parfume, konserveringsmidler og ingen skadelige ingredienser.

Naturlige og virksomme produkter, som din hud vil elske. Whamisa er kendt og elsket verden over og vi ved hvorfor!”

Algae Lifting & Pore Tight Toner Algae Skin Soothing & Radiance Kelp Mask Pear Blossom Eye Serum Pear Blossom Single Balm Organic Flowers Cleansing Oil Organic Flowers Foam Cleansing Cream Organic Flowers Deep Rich Toner Organic Flowers Toner Refresh Organic Flowers Lotion Double Rich Organic Flowers Facial Oil Orginal Organic Flowers Eye Essence Pumpe

Hvem er Whamisa?

Whamisa er blevet kendt som et innovativt hudplejemærke, som fokuserer på at bevare fordelene ved at anvende fermenterede og naturlige ingredienser i deres produkter. Med mere end ti års dedikeret forskning er Whamisa blevet pionerer indenfor hudplejegæringsteknologi, vandløs hudpleje og naturlig konservering. Whamisa produkter indeholder ikke almindeligt vand, i stedet erstatter Whamisa det med botaniske ekstrakter og blomstervand som har en nærende effekt på huden.

Hvilke ingredienser bruger Whamisa i deres bruger?

Whamisa betyder ’’Blomst – Skønhed – 4’’. Nummer 4 indeholder de 4 elementer, som Whamisa anvender i deres produkter, blomster, frø, rødder og frugter.

Whamisa bruger fermenterede ingredienser i deres hudplejeprodukter. Fermentering er en gammel teknik til fremstilling af hudplejeprodukter som er meget udbredt i Asien. Fermentering virker som et naturligt konserveringsmiddel og forbedrer absorptionen af produkterne.

Whamisa er BDIH certificeret økologiske og EWG-vertificeret, cruelty-free og mange af deres produkter er ligeledes velegnede til veganere.

Whamisa Organic Flowers Eye Essence og andre populære produkter

Et af de mest populære Whamisa produkter er deres Organic Flowers Deep Rich Toner, som er en meget rig toner, der omgående virker nærende og afstressende på huden. Toneren indeholder avocado olie som sørger for næring i dybden, rig på antioxidanter som E og C vitamin som virker helende og anti-inflammatorisk på huden. Toneren indeholder ligeledes arganolie og mælkebøtterod ekstrakt og lakridsrod ekstrakt, som er endnu en stjerne ingrediens i koreansk hudpleje, som har en beroligende effekt på rød, sart og sensitiv hud.

Et andet bedstsælgende produkt Organic Flowers Apple Sebum Treatment. Dette serum er målrettet til kombineret og fedtet hud og indeholder hele 96% naturlige ingredienser. Serummet går ind og regulerer overproduktion af talg, som oftest forårsager hudproblemer som tilstoppede og synlige porer, skinnede og fedtet hud. Indholdet af æblesyre (AHA) fra æbleekstrakt, vil fjerne de døde hudceller, stimulerer celleomsætningen og vil danne en glat og ren hudoverflade.

Organic Flowers Eye Essence er endnu et populært produkt fra Whamisa, som er ideel at prøve hvis du døjer med fine linjer, mørke rander, hævede øjenomgivelser. Aloe Vera, sheasmør, murumuru smør fra brasilianske palmetræer og grøn te ekstrakt vil nære og fugte huden. Antioxidanten lakrids ekstrakt vil berolige rødme, hævelser og lysne huden.

Hvis du er blevet interesseret i at prøve nogle af Whamisas gode produkter, så har vi et stort udvalg af Whamisa hos Surisuri, og vi vil altid gerne vejlede dig til at finde det rette Whamisa produkt til din hudtype.