Pyunkang Yul

“Mærket Pyunkang Yul er udviklet af Pyunkang Western Medical Center, som er en meget anerkendt Koreansk hudplejeklinik, der er kendt for at behandle forskellige hudsygdomme. Pyunkang Yuls produkter er produceret med et minimum af ingredienser, men meget koncentrerede og virkningsfulde.

Produkterne er baseret på at opretholde en sund balance i huden, den rette hud balance mellem fugt og olie. Derfor er disse produkter også meget velegnet til tør og sart hud eller rosacea.”

Calming Line Gift Set Calming Acne Cleansing Foam Calming Low pH Foaming Cleanser Calming Pore Clear Wash Off Pack Calming Relief Gel Wash Off Pack Calming Toner Pad Calming Deep Moisture Toner Calming Moisture Mist Calming Moisture Serum Calming Mask Pack Calming Moisture Barrier Cream Calming Moisture Nourishing Cream Calming Moisture Repair Balm Calming Madecasoside Spot Cream Calming Sun Cream SPF50+ PA++++ Calming Clear Spot Patch (Slim Care) Calming Clear Spot Patch (Intensive Care) Calming Clear Spot Patch (Intensive Care+Slim Care) Deep Clear Cleansing Balm Deep Cleansing Oil Cleansing Foam Low pH Pore Deep Cleansing Foam Peeling Gel Mist Toner

Historien bag Pyunkang Yul

Pyunkang Yul er et mærke, som er blevet udviklet af den berømte Pyunkang Oriental Medicine Clinic i Sydkorea, som har eksisteret i mange år med stor succes. Klinikken er kendt for at behandle atopiske hudlidelser, som er en tør og kløende hudtilstand.

Pyunkang Yuls mission er at beskytte huden. Dette gør de ved at fjerne alle unødvendige kemiske stoffer fra deres produkter, og kun bruge minimale, rene ingredienser. Pyunkang Yul fjerner alle de fyldstoffer, der normalt findes på ingredienslisten over hudpleje og skønhedsprodukter. Dette gør, at de fleste af deres produkter er duftfrie og uden teksturforstærkere. Faktisk viser denne back-to-basics tilgang sig at være den sikreste måde at beskytte og berolige din trætte og irriterede hud på. Pyunkang Yul er svaret på din følsomme huds bønner!

Pyunkang Yul’s minimalistiske tilgang til hudpleje viser sig også i den måde de har valgt at brande deres produkter. Pyunkang Yuls æstetik, appellere til forbrugeren, der værdsætter det enkle, uden at gå på kompromis med indhold og forkælelse. Deres kongeblå apoteker emballage, er gået rent ind hos hudplejeentusiaster verden over, og er en af hovedårsagerne til at Pyunkang Yul har opnået kultstatus. Det minimalistiske udtryk stopper ikke der, da hvert produkt har utroligt enkelte og ligetil navne, og der adskiller Pyunkang Yul i forhold til andre brands. Et eksempel er at en fugtighedscreme hedder det dét er – nemlig blot en fugtighedscreme, og dette gør sig gældende for hele deres sortiment.

Huden er kroppens største organ, men den er langt fra en alsidig størrelse. Alle er forskellige, og det samme er deres hud. Pyunkang Yul har altid dette, som deres holdepunktet i deres forskning og udvikling af nye produkter. Det hele handler om balancen og tilpasningen, som skal gå op i en højere enhed, for at skabe resultater. Særligt for dem, er det balancen mellem olie og fugt i huden, som de ønsker at opretholde, og skabe i deres udvalg af produkter. På trods af at der er tilført færre ingredienser, så er der ikke gået på kompromis med noget. Alle ingredienser, er nøje udvalgt og udført med stor ekspertise og passion, for at få det helt rigtige resultat.

Pyunkang Yul essence toner og andre ikoniske produkter

Et af de produkter som gjorde at folk for alvor fik øjnene op for Pyunkang Yul, er deres Essence Toner, som indeholder hele
91% Astragalus Membranaceus Root Extract, der tilfører huden ny energi og hjælper med at genopbygge og hele huden.

Hvis du døjer med sensitiv problem hud, så skal du prøve Moisture Ampoule fra Pyunkang Pul. Denne ampul, er formuleret med kun seks ingredienser, som alle har til formål at berolige, blødgøre og afstresse huden, samtidigt med at den giver huden en fantastisk glød. En af hovedingredienserne er Japonica Root Extract. En rod, der længe er blevet brugt til at behandle betændelsestilstande i huden i traditionel medicin.

Vi har et stort udvalg af produkter fra Pyunkang Yul hos surisuri, og vi står altid klar til at hjælpe dig med den rette vejledning til lige netop det produkt, der kan blive din nye Pyunkang Yul favorit!