Klairs

“Klairs har skabt nogle fantastiske prisvindende produkter uden farvestoffer, alkohol, parabener eller parfume!

Klairs har en enkel og sund tilgang til hudpleje, hvilket også gør deres produkter velegnet til alle hudtyper og behov, men særligt sensitiv hud.”

Gentle Black Cleansing Oil Supple Preparation Facial Toner Supple Preparation Unscented Toner Rich Moist Foaming Cleanser Rich Moist Soothing Serum Rich Moist Soothing Cream Blue Youth Activating Drop Midnight Blue Calming Cream Freshly Juiced Vitamin Drop Freshly Juiced E-Vitamin Mask Illuminating Supple Blemish Cream Midnight Blue Calming Sheet Mask Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask Toner Mate 2 In 1 Cotton Pad Gentle Black Fresh Cleansing Oil

Klairs skønhedsprodukter

Siden Klairs blev grundlagt i 2009 har de arbejdet på at lave de bedste produkter til deres kunder til en pris hvor alle kunne være med. Klairs har siden deres start brugt meget tid og mange ressourcer på at forske i ingredienser for at kunne lave den bedste hudpleje til især sensitiv og følsom hud. Klairs produkter indeholder derfor kun de mest nødvendige ingredienser for at kunne lave effektiv hudplejeprodukter, det vil sige at deres produkter ikke indeholder farvestoffer, udtørrende alkohol, parabener og parfume.

Visionen om et bedre Klairs

Klairs produkter skal være enkle, men effektive hvilket er i tråd med Klairs motto som lyder ’’Simple but enough’. Klairs gør meget ud af være miljøvenlige, hvilket også afspejles i deres produktemballage som er lavet af genbrugspapir og med minimalt print. Klairs er ligeledes et 100% cruelty-free og vegetar venligt brand. Klairs arbejder også hårdt på at blive et 100% vegansk brand, lige nu er det cirka 80% af deres produkter som også egner sig til veganer, kun et par enkelte produkter indeholder ingredienser som snegleslim og honning.

Klairs mest populære produkter

Et af de mest kendte produkter fra Klairs’ er Midnight Blue Calming Sheet Mask som indeholder effektive ingredienser såsom bambuskul, tea tree olie og centella asiatica som virker anti-inflammatorisk og lindrende samtidigt med at masken vil virke opstrammende og udrensede på tilstoppede porer.

Derudover har de også Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask som er perfekt til dig som døjer med tør og sensitiv hud. Masken indeholder hele fem forskellige typer af ceramider som reparerer og styrker hudbarrieren.

Klairs produkter er især tiltænkt dem med følsom og sensitiv hud, og et produkt som Supple Preparation Toner , også kendt som the holy grail toner, har vundet adskellige priser for dens evne til at berolige, hydrer og reperarer huden, mens den samtidig balancerer hudens pH-værdi. Der er solgt over 1 million toner siden den blev lanceret i 2012.

Hvis du ønsker en toner uden duft og æteriske olier så skal du gå efter Supple Preparation Unscented versionen, som er fremstillet efter flere kundeforespørgsler på en duftfri version af den populære toner.

Endnu et populært og prisvindende produkt fra Klairs er deres Freshly Juiced Vitamin Drop, som er en koncenteret Vitamin C serum som er formuleret med 5% koncentration askorbinsyre som er pakket med effektive antioxidanter. Vitamin C er blevet meget populær i hudpleje, for dens evne til at udjævne hudtonen, mindske pigmentering og fine linjer. Hvorimod mange andre Vitamin C serums kan virke irriterende på sensitiv hud, er Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop formuleret til ikke at irriterer sensitiv hud.

Klairs Midnight Blue Calming Cream er en beskyttende natcreme som har en naturlig himmelblå farve fra stjerneingrediensen guaiazulene, som er en kraftfuld ingrediens, udvundet fra kamilleolien. Det er en super effektiv ingrediens til stresset, irriteret og inflammeret hud, da den virker beroligende og modvirker rødme og opblusset hud, samtidig med at den danner et beskyttende lag og virker reparerende på hudbarrieren. Perfekt til dig som døjer med sensitiv, uren og irriteret hud.

Endnu en favorit fra Klairs er deres Rich Moist Soothing Cream som er en af deres førende bestsellers i deres sortiment. Rich Moist Soothing Cream er formuleret med beta-glucan, jojoba olie og ceramider, der effektivt genopretter hudens fugtbalance og virker beroligende og mindsker rødme.

Rich Moist Soothing Cremen er endnu et eksempel på at Klairs lytter til efterspørgslen fra deres kunder, da mange kunder havde ytret ønske om at cremen skulle være større og nemmere at få det sidste produkt ud af når den var ved at være tom, dette har resulteret i at Klairs i april 2021 lavede Rich Moist Soothing Cremen 30% større end fra den originale størrelse på 60 ml til 80 ml, og nu kommer med skruelåg.

Hvis du er blevet interesseret i at prøve nogle af Klairs gode produkter så har vi et stort udvalg af Klairs hos Surisuri, og vi vil altid gerne vejlede dig til at finde det rette Klairs produkt til din hudtype.