Innisfree

“Innisfree er baseret på økologisk naturlige ingredienser fra vulkanøen Jeju, som ligger lige syd for Korea. Alle produkterne er “fyldt” med: Clear fresh air, soft warm sunlight, fertile healthy soil og pollution-free pure water. Du finder ikke mere eco friendly mærke end Innisfree!”

Olive Real Cleansing Tissue No-Sebum Blur Primer No-Sebum Powder Cushion No Sebum Mineral Pact No Sebum Mineral Powder No Sebum Moisture Powder Canola Honey Lip Balm Squeeze Energy Mask Aloe Squeeze Energy Mask Centella Squeeze Energy Mask Green Tea Squeeze Energy Mask Heartleaf Squeeze Energy Mask Kombucha Squeeze Energy Mask Manuka Honey Squeeze Energy Mask Yuzu

Innisfree – øskabt naturlig og økologisk hudpleje

Innisfree er et brand, som er helt i K beautys ånd. Det skyldes, at der i deres produkter er et væld af gode og naturlige ingredienser, som alle stammer fra det samme næsten uberørte område – nemlig øen Jeju, som ligger en smule syd for Korea. Øen er vulkanbaseret, og det betyder, at der gemmer sig et utal af gode mineraler, som er klar til at blive omsat til naturlig koreansk hudpleje.

Innisfree lever dog ikke kun højt på at producere K beauty. De har et mål med det hele, og det er at beskytte naturen i sidste ende, så vi kan blive ved med at producere de reneste ingredienser inden for koreansk hudpleje. Fordi det er nemlig, hvad Innisfree er: Fuldstændigt rene og naturlige ingredienser gjort til produkter, som du bekymringsfrit kan bruge i din daglige hudplejerutine.

Øen Jeju med det utrolige økosystem

Jeju er en utrolig unik ø, hvor der lever cirka en halv million mennesker. Men det er ikke menneskerne, der gør øen så unik – det er dens natur og det utrolige økosystem, som findes på øen. Der findes nemlig her et udvalg af ressourcer, som man ikke finder andre steder i verden, og det kan du nyde godt af, hver gang du køber produkter fra Innisfree.

Og bare rolig. Innisfree passer godt på, når de udnytter jordens ressourcer her på øen. Som led i deres udvinding af de nærende ingredienser sørger de altid for at være utroligt skånsomme over for naturen. Men de er også skånsomme over for dig, fordi med avanceret teknologi sikrer de, at dit produkt kun består af det reneste og mest naturlige indhold. Der er ikke tilsat skadende kemikalier og lignende ingredienser, som ikke gør noget godt for hverken dig eller produktionen.

Prøv klassisk koreansk hudpleje med Innisfree

Innisfree er en del af K beauty-bølgen, og det er med rigtig god grund. Det lokale tilhørsforhold samt de gode naturlige ingredienser er i komplet overensstemmelse med de traditioner forbundet med koreansk hudpleje. Man finder faktisk næsten ikke et mærke, der emmer af K beauty mere end Innisfree, og derfor er vi hos Surisuri stolte forhandlere af brandet.

Helt klassisk koreansk hudpleje består af 10 trin, som man skal igennem for at opnå den perfekte hud. Man behøves ikke helt punktligt at følge de 10 trin, men man bør tilpasse kuren til det, som ens krop har brug for. Innisfree tilbyder en række forskellige produkter, som du kan benytte, når du går i gang med komplet koreansk hudpleje, og vi vil herunder guide dig til, hvordan man på traditionel vis gør.

Trin 1-3: Rensning og eksfoliering af huden

De første tre trin går ud på, at man skal rense huden så godt som muligt. Først fjerner man alt det overfladiske snavs som eksempelvis makeup eller andre urenheder. Herefter renser man mere dybt og fjerner de ting, som øjnene ikke lige kunne spotte. Slutteligt eksfolierer man huden, så alle de døde hudceller fjernes. Denne proces har til formål at klargøre huden til næste stadie, hvor alle de gode og naturlige ingredienser fra blandt andet Innisfree kommer i spil.

Trin 4-8: Giv huden næring og skab balance med Innisfree

Det er her, hvor Innisfree for alvor kommer ind i billedet. Nu hvor du har renset huden, er du klar til at give den næring og skabe den pH-balance, som din hud har brug for for at blive spændstig og glødende. Du skal blandt disse trin bruger toner, essens, olier og sheet masker, og du finder i vores Innisfree kategori mange forskellige produkter, der kan gøre noget godt på dette stadie. Det er den næring, som kommer ind her, der giver de gode langsigtede resultater, da man virkelig kommer til bunds i hudens genopbygning.

Trin 9-10: Beskyt huden godt fremover

Vi anbefaler, at man som en del af sin hudplejekur afslutter med at lægge en beskyttende ansigtsmaske på og bruger en masse solcreme. Det er nemlig solen, der er din værste fjende, når du vil have en flot og sund hud. Brug solcreme, selvom solen ikke står lige på dig – strålerne går gennem skyerne og rammer din hud.

Som sagt behøves du ikke at gennemgå alle 10 trin. Det handler om at finde ud af, hvad der virker for en, og hvad der ikke virker. Innisfree giver dig muligheden for at tage den komplette kur og tage hånd om nogle af de problemer med din hud, som du kan døje med. Hos Surisuri sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige Innisfree produkter.