Aromatica

“Aromatica blev oprettet i 2004 af aromaterapeuten Jerry Kim, der siden starten har haft fokus på de reneste skønhedsprodukter fra naturen, hvilket er tydeligt i deres hudplejefilosofi.

Aromatica er utrolig miljøbevidste og anvender udelukkende naturlige og økologiske ingredienser, og er derfor ECOCERT og EWG certificeret.

Aromatica anvender ingen animalske produkter eller truede plantearter i deres formularer, og er dermed Vegan Society certificeret. Deres kvalitetsbevidste produkter kan benyttes med rigtig god samvittighed, og derfor stormer de frem i hele verden.“

Rosemary Scalp Scaling Trial Kit Rosemary Scalp Scaling Shampoo Rosemary Hair Thickening Conditioner Rosemary 3-in-1 Treatment Rosemary Scalp Scrub Rosemary Root Enhancer Tea Tree Scalp Purifying Trial Kit Tea Tree Purifying Shampoo Tea Tree Purifying Tonic Quinoa Protein Shampoo Quinoa Protein Treatment Mask Quinoa Protein Hair Ampoule Ritual Hair Oil Lavender & Patchouli Organic Golden Jojoba Oil Organic Neroli Brightening Facial Oil Organic Rose Hip Oil Organic Aloe Vera Gel Tea Tree Pore Purifying Serum 10% Niacinamide + 1% Zinc PCA Soothing Aloe Aqua Cream

Historien bag beautybrandet Aromatica

Siden Aromatica blev grundlagt i 2004 har det været deres mål at lave naturlig hudpleje som er sikkert for alle at anvende. Aromatica har en passioneret tro på at skønhed skal være ærlig og naturlig, derfor er det vigtigt for dem at lave produkter uden unødvendige tilsætningsstoffer som kan være skadelige for mennesker og miljøet. Alle Aromaticas produkter og ingredienserne de anvender er ECOCERT-certificeret. Ligledes har Aromatica som det eneste koreanske hudpleje brand fået tildelt EWG Skindeep Champion Status, som bliver tildelt mærker, som laver produkter uden giftige tilsætningsstoffer.

Aromatica bruger kun de bedste ingredienser til deres produkter, ingredienserne finder de over hele verdenen, de bruger ligeledes kun de bedste æteriske olier i deres produkter. Denne dedikerede tankegang og tilgang til det at skabe produkter i den bedste kvalitet har gjort Aromatica meget populært og givet dem en stor skare af loyale kunder.

Aromatica er registreret som partner i organisationen Vegan Society, som er verdens ældste og mest prestigefyldte vegetariske organisation. Aromatica ønsker at have respekt for alt liv og derfor er alle Aromatica’s produkter cruelty-free og de undgår at anvende animalske ingredienser i deres produkter.

Kultprodukterne fra Aromatica

Nogle af de mest populære og bedstsælgende produkter fra Aromatica er deres Rosemary Scalp Scaling Shampoo og deres Rosemary Hair Thickening Conditioner, denne duo er perfekt til dig, som har sart hvoedbund eller døjer med skæl. Olier fra rosmarin, fyrretræsnåle, ingefær, basilikum, oregano og koriander hjælper med at rense og opretholde en sund og hydreret hovedbund. Conditioneren er silikonefri og virker ikke tyngende på fint hår, og er medvirkende til at holde din hovedbund, så dit hår vil blive stærkere og stærkere efter brug. Den indeholder derudover fedtsyrer fra babassu, som er udvundet fra frø fra babassu palmen i Amazonas og moringa olie, som er udvundet fra frø for det lille moringa oleifera træ i Indien, som vil danne en naturlig belægning på kruset og tørt hår, samtidigt med at det holder på fugtet, som vil medvirke til at dit hår føles elastisk og glat.

Et andet meget populært produkt er deres Natural Coconut Cleansing Oil, som er en hypoallergen renseolie baseret på flere olier såsom abrikoskerne, mandel og kokosolie. Olien er formuleret til at opløse snavs, solcreme og selv den mest stædige vandfaste makeup på den mest skånsomme måde.

Hvis du er blevet interesseret i at prøve nogle af Aromaticas gode produkter, så har vi et stort udvalg af Aromatica hos surisuri. Vi vil altid gerne vejlede dig til at finde det rette Aromatica produkt til din hudtype.