Blogindlæg

surisuri's guide til glass skin

Hvad er "Glass Skin"? ''Glass Skin" er en term, som stammer fra Sydkorea og henviser til hud, der er så ensartet og glat, at det ligner glas. Huden har en helt særlig naturlig glød og en fejlfri overflade. Tanken bag "Glass Skin" er at opnå en sund og velplejet hud, der kræver minimal makeup for at se perfekt ud.

Fallback Contact
Af Sophie Hagensen · Opdateret d. 6. juni 2024
Anua peach 70 niacinamide serum 1 1000x1000

Hvad er "Glass Skin"?

"Glass Skin" er en skønhedstrend, der stammer fra Sydkorea og som er blevet populær over hele verden. Denne hudplejetrend handler om at opnå en hud, der ser ud som glas - glat, strålende og ensartet. 

Nedenunder vil vi komme ind på nogle af nøgleelementerne, og en guide til hvordan du kan opnå ''Glass Skin'' med de rette hudpleje produkter.  

Naturlig glød

1. Glass skin handler om at opnå en naturlig glød, hvor huden ser frisk og sund ud.  

2. Porernes Usynlighed: En vigtig del af "Glass Skin" er, at porerne ser usynlige ud. Dette opnås ved at opretholde en god fugtighedsbalance og undgå tilstopning af porerne.

3. Minimal Makeup:
En af de mest attraktive egenskaber ved "Glass Skin" er, at du ikke behøver at bruge meget makeup for at opnå en fejlfri hud. Det handler om at lade din naturlige skønhed skinne igennem.

4. Intens Fugtighed:
Hydrering er afgørende for "Glass Skin." Det indebærer brugen af produkter som fugtighedscremer, ansigtsmasker og essenser, der giver huden en intens fugtighed.

5. Naturlige Ingredienser:
Mange af produkterne, der bruges til at opnå "Glass Skin," indeholder naturlige ingredienser kendt for deres beroligende og opstrammende egenskaber. Disse ingredienser omfatter ofte ekstrakter fra planter som grøn te, lotus og kamille.

6. Solbeskyttelse:
At beskytte huden mod solens skadelige stråler er vigtigt for at opretholde "Glass Skin." UV-stråler kan føre til tidlig aldring og pigmentering, så brugen af solcreme er afgørende for at forebygge solskader.

7. Skræddersyet Hudpleje:
En vigtig del af trenden er skræddersyet hudpleje. Det indebærer at tilpasse din hudplejerutine til dine specifikke behov og hudtype for at opnå de bedste resultater. 

8. Regelmæssig Eksfoliering:
 Eksfoliering er vigtig for at fjerne døde hudceller og afsløre en friskere teint. Dette hjælper med at forbedre hudens tekstur og giver en glattere overflade.

9. Koreansk Hudpleje: "Glass Skin" er i høj grad forbundet med koreansk hudpleje. Koreansk hudpleje er kendt for sine omfattende rutiner og brugen af produkter som essenser, sheet masks og serum, der er velegnede til at opnå denne eftertragtede glød.

Så gå efter "Glass Skin" ved at tilføje nogle af vores koreanske hudplejeprodukter til din skønhedsrutine. Din hud vil takke dig ved at skinne som aldrig før.

Guide: Sådan får du "Glass Skin" med koreanske hudpleje produkter

1. Rens

En vigtig del af "Glass Skin" er at have en ren hud. Brug en mild rens til at fjerne snavs og makeup uden at strippe huden for dens naturlige olier. Koreansk hudpleje er kendt for dobbeltrensning, hvor du bruger en oliebaseret rens efterfulgt af en vandbaseret rens. Dette sikrer en grundig rengøring, så huden bliver ren og klar til den efterfølgende hudpleje.

Black Rice Moisture Deep Cleansing Oil, fra HaruHaru Wonder, er en renseolie, der ikke kun har renseegenskaber, men også plejende effektiver, der beskytter hudens barrierefunktion og lipidbarrier samtidig med, at den reducerer fugttab og forhindrer tørhed.

Oliebaseret rens

Som den vandbaserede rens anbefaler vi Low pH Pore Deep Cleansing Foam fra Pyunkang Yul. Den renser porerne i dybden, fjerner døde hudceller og løsriver snavs, makeup og hudplejerester, så huden bliver frisk og ren.

Vandbaseret rens

2. Eksfoliering

Brug en mild eksfolierende scrub eller syre for at fjerne døde hudceller og afsløre en friskere teint. Man kan med fordel eksfoliere huden 2-3 gange om ugen.

Brug en eksfoliering med LHA, som giver en skånsom men yderst effektiv eksfoliering, der også er velegnet til sensitive hudtyper. Omfavner huden med en blød og fugtgivende gel-lignende tekstur, der giver en komfortabel og ikke-irriterende eksfolieringsoplevelse. Efterlader huden glat, frisk og revitaliseret med en fornyet udstråling.

Eksfoliering

3. Toner

For den ultimative hydrering til at opnå glass skin, kan 7 Skin Method. Dette indebærer at påføre flere lag af toner eller essenser for at fugte og berolige huden. Resultatet er en strålende og fugtmættet teint. 

En anerkendt og populær Milk Skin Toner, fra TIRTIR, der er blevet hyldet som glass-skin på flaske! Milk Skin Toner har en høj-koncentreret formulering, som er infunderet med stjerneingredienser som risklid, hyaluronsyrer og niacinamid, der giver intens hydrering!

Toner

4. Serummer & essenser

Koreansk hudpleje er kendt for sine koncentrerede serummer og essenser. Disse produkter kan målrette sig mod specifikke hudproblemer som pigmentering eller ujævn tekstur.

Lysnende ingredienser, som niacinamid og arbutin, kan hjælpe med at reducere mørke pletter og give huden en klarere teint, så huden fremstår mere ensartet.

Vi anbefaler Peach 70% Niacinamide Serum fra Anua. Peach 70% niacinamide serum er et produkt til alle glass-skin elskere! Dette glødgivende og lysnende serum er drevet af Stjerneingrediensen niacinamid (5%) der sammen med et koncentreret indhold ferskenekstrakt (50%), gør underværker for træt og trist hud.

Serummet Glow Deep Serum: Rice + Alpha-Arbutin, fra Beauty of Joseon, indeholder stjerneingredienserne 2% arbutin og 68% risklidvand, der sammen hæmmer overproduktion af melanin i huden, som er det stof, der giver mørke pletter og pigmenter. Serummet, der er plantebaseret, vegansk og cruelty-free, vil forvandle din hud, så den stråler på ny. Ved kontinuerligt brug, vil huden fremstå klarere, glattere og mere ensartet.

Er din hud dehydreret, så er Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, fra COSRX, essentiel! Stjerne ingrediensen er sneglesekret, og selvom det kan lyde afskrækkende, så er det en ingrediens, du ikke har lyst til at undvære i din hudplejerutine. Sekretet er pakket med antioxidanter, proteiner og peptider, som altså gør denne essens utrolig fugtgivende og helende.

Serummer & essenser

5. Fugt og Fugtighed

Hydrering er nøglen til "Glass Skin." Brug produkter som indeholder en masse hyaluronsyre og sheet masker for at opnå intens fugt.

Creme med hyaluronsyre? Vi anbefaler DIVE-IN Low Molecular Hylaronic Acid Cream fra Torriden.

Creme med fugt og lysnende egenskaber anbefaler vi Green Tangerine Vita C Dark Spot Care Cream fra Goodal.

Sheet masker med intens fugt anbefaler vi Highly Moisturizing Essence Mask Pack fra Pyunkang Yul.

Cremer & sheetmaske

6. Solbeskyttelse

En vigtig del af "Glass Skin" er at beskytte huden mod solskader. Brug derfor en bredspektret solcreme hver dag.

Vi anbefaler Birch Juice Moisturizing Sun Cream fra Round Lab.

Er du på farten, kan det være en god idé at bruge en SPF Sun Stick til touch up af din solcreme. Hyaluronic Acid Airy Sun Stick SPF50+ PA++++, fra Isntree, indeholder hyaluronsyre og niacinamid, som begge bidrager til at gennemfugte huden.

Solbeskyttelse

7. Minimal Makeup

Med "Glass Skin" behøver du kun en let dækning af foundation eller BB-creme. Lad din naturlige glød skinne igennem.

Snail Repair Intensive BB Cream SPF 30 PA+++, fra Mizon, indeholder 29% snegleslim som fugter huden og giver den en strålende glød. Konsistensen på BB cremen er meget let hvilket gør at den er meget nem at påføre og giver perfekt dækning men med et naturligt finish samtidigt med at den dækker urenheder og mindsker synligheden af fine linjer og porer

Den indeholder både snegleslim, der giver huden fugt, samtidig med, at den indeholder et bredt spektrum af SPF 30+ og PA +++ solbeskyttelse, der beskytter huden mod solskader.

Minimal makeup